Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.549
- 6.379
- 1.073
Yakışır da mantıklı.Psg osimhen'i alır bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakışır da mantıklı.Psg osimhen'i alır bence
Hücum oyuncuları kaliteli,üretken, gole yakın isimler olduğu için idare edebiliyorlar. Bizde osimheni çıkar 5 gün oyna gol atamayızbu forvetsız oyunu nasıl beceriyor bunlar anlamıyorum gerçi çok eksileri var bana göre ama 9 numarasız oynuyor herifler
O kadar iyi bi ortasaha ki liverpool un o öldürücü presini her defasında ayağa paslarla yarıp geçtilerParisi ilk defa izledim bu sene.Tas gibi bir ekip orta 3 lusune ekmek banasim geldi muthisler
Ben Fm 21'de hep 4lü savunmayla oynuyom kral o yüzden 2 Yönlü Beklerle oynamak işime geliyohocam iki yonlu bek mi oynatmak daha mantikli kanat bek mi? ben genelde kanat bek kanat forvet oynatiyorum arkali onlu.
hocam benim de 4lu savunma. 4lu savunmada kanat bek oynatiyorum zaten ondan sordum.Ben Fm 21'de hep 4lü savunmayla oynuyom kral o yüzden 2 Yönlü Beklerle oynamak işime geliyo3lü savunmalarda kanat bek daha iyi oluyo ama ben hep 4lü savunmada oynatıyom takımları..
Denerim Kral ama 2 Yönlü Bekler'den memnunum..hocam benim de 4lu savunma. 4lu savunmada kanat bek oynatiyorum zaten ondan sordum.
hocam ben beklerimin surekli her topta hucuma cikmalarini istiyorum o yuzden kanat bek hucum oynatiyorum. surekli bindirsinler vs hucuma cikmalari icin iki yonlu bek mi daha iyi yoksa kanat bek hucum muDenerim Kral ama 2 Yönlü Bekler'den memnunum..