ŞL 24/25 Son 16 M:2 | Liverpool (1) 0-1 (4) PSG | MS | 11 Mart | tabii Spor

Sallah'ın Ballon Dor şansı da dramatik olarak azaldı. Gerçi EPL şampiyonu olarak CL'yi alan takımda çok sivrilen biri olmazsa hala alabilir ama zorlaştı işi hayli. Son 16'da elendi sonuçta...

Kesinlikle domine eden kazandi. Bu acidan PSG adina sevindim. Sonuna kadar hak ettiler.

Bu dominant Liverpool'u resmen ezdiler.
Sonunda zincirlerini kirdilar ve zor bir macta rakibi eleyebildiler. Aklimda hep son senelerde belli bir yere kadar gelip zor rakiplere hep elendigi kaldi ama yanilabilirim.

Kupanin 1 numarali favorisi konumundalar bence. Bakalim bu sefer alabilecekler mi?

1000069103.webp

Paris'in paslasmalari gorunce bizim takim gozume acayip basit gozuktu valla. Moralim bozuldu.

Nunez için söylenebilecek şey, Portekiz Ligi'nde 1 sene top oynamış adama 80 kağıt bayılmamak lazımmış. Top tekniği top class seviyeden çok uzak, anca karambol ve kaos futbolunda içeri atarsan iş yapar.

PSG bu turda süperdi ama bunların işi belli olmaz, gider Aston Villa'ya elenirler çeyrek finalde, Emery bu kupalarda tehlikelidir ve biraz da L.Enrique tarzı oyunların panzehiri gibidir. İspanya'nın topa %80 sahip olup, maçı domine edip zayıf rakiplere kaybettiği bazı maçlar gibi kaybedebilir yani.

tanrılar resmen bu sene liverpool cl almasın diyor. bunun başka bir açıklaması olamaz.

Raphinha'ya gün doğdu

Raphinha, Dembele veya eğer yine Real CL'de hoop derse Mbappe'nin bile şansı olabilir sanki... CL'yi hangisi alırsa işte... Tabi Mbappe'nin olabilmesi için Real'in kazanmasıyla beraber Mbappe'nin kalan turlarda maçlarda da çok etkin olması lazım... Onu yaparsa sezon başındaki 2 aylık falan süreci unutturur.

Ben A.Madrid veya sanmıyorum ama Arsenal sürprizi falan olursa kim alır onu merak ediyorum. Herhalde Sallah veya Raphinha'dan birine gider yine...

Geri
Üst Alt