ŞL 24/25 YF M:1 | Arsenal 0-1 PSG | MS | 29 Nisan | TRT Spor

psg ozelinde flash isim on alandaki kvarat olsa da ,
oyunun diger tarafi olan -defans da- bir isme ayri parantez acmak gerekir ; pacho . ayagi oldukca muazzam. geriden topla etkili geliskenlere imza atmasi disinda, rakibi marke ve sezme adina da efektif bir oyun ve saha gorusu mevcut .

salt psg ozelinde degil , genel avrupa ozelinde cok begendigim sol beklerden olan ; mendes'i de , tipki pacho gibi, ayri bir mercekle izlenmesini oneriyorum . modern bir bek'in(oyunun iki yonune dair) izdusumu bir ornek -mendes .

son olarak, kalede son donemde prime doneminden esintiler sunan donnaruma nin aston ve liverpool maclarinda oldugu gibi, bu macta da one cikacak bir performans verecegini dusunuyorum. yanilmiyorsam cl de bu sezon 4 macta kalesini gole kapamisti . bugun ve dahasi bu eslesme de kendisinin olasi ekstra efektif performansi -turu- psg'ye bir tik yaklastirir gibi .

arsenal , cezali partey'i arar gibi . < - > tahminim merino oynar .

velhasil ,

11ler aciklandik dan sonra son bir yorum eklemeyi dusunuyorum.

guzel mac olsun. hak eden kazansin .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Paris fena koyacak
images - 2025-02-22T203928.454.webp

Arsenal XI: Raya, Timber, Saliba, Kiwior, Lewis-Skelly, Ødegaard, Rice, Merino, Saka, Martinelli, Trossard

Paris Saint-Germain XI: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes, Neves, Vitinha, Ruiz, Doué, Kvaratskhelia, Dembélé

Arsenal XI: Raya, Timber, Saliba, Kiwior, Lewis-Skelly, Ødegaard, Rice, Merino, Saka, Martinelli, Trossard

Paris Saint-Germain XI: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes, Neves, Vitinha, Ruiz, Doué, Kvaratskhelia, Dembélé
Keyifler nasil üstad

Gününü özetler misin

Reali marizlediği için arsenala teşekkürler ama psg zorlu bir rakip

Geri
Üst Alt