- 23 Aralık 2008
- 65.453
- 63.403
- 5.103
skor böyle biterse harbi üzer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve bizim gerizekalı Gladbach bunu bedava gönderdi kulüpten.Thuram ne oyuncu be
Ben istemem overratedHakan Çalhanoğlu CL kaldırsın isterim.
Yanıyorlardır şu an. Değişmez bu.acaba juventuslular, milanlılar, napolililer de kuduruyolar mıdır?
Galatasaraylı diye yahu, iyi futbolcu vs ayrı.Ben istemem overrated
Maç bitti zaten uzatmaları oynuyoruzBarcelona okanball oynuyor 89 da 3-2 one gecmissin arkasi bombos
Stoper gelip alti pastan gol atiyor
Hansi flick elenmeyi haketti
Simdi inter olaganustu bir sut olmazsa
Pozisyon vermeden maci bitirir
Ben istemem overrated
Arda yine yaptı yapacağını....Arda gülerin milli takımdan arkadaşı olan hakan çalhanoğlu cl finaline çıkacak gibi duruyor
Milan çok ezik bir kulüp aynı fener gibi, yarım sezon katkı vermiş adamlara komutanım muammelesi falan cekiyorlar 5 yıldır herif yatak yorgan serip yatıyor sahada bkz : theo , leao. Milanlıların götlerinin yanıyor olması çok zevk verir valla fenere benzetiyorum o yüzden hiç sevmiyorum.acaba juventuslular, milanlılar, napolililer de kuduruyolar mıdır?
Milanin 7 tane cl kupasi var nasil ezikMilan çok ezik bir kulüp aynı fener gibi, yarım sezon katkı vermiş adamlara komutanım muammelesi falan cekiyorlar 5 yıldır herif yatak yorgan serip yatıyor sahada bkz : theo , leao. Milanlıların götlerinin yanıyor olması çok zevk verir valla fenere benzetiyorum o yüzden hiç sevmiyorum.