- 12 Haziran 2015
- 36.272
- 31.952
- 2.693
Sara'yı kampta 10 no bölgesi için alıştırabilir miyiz acaba, olursa iyi olur gibi. Ben seviyorum aslında, yetenekli hem BrezilyalıSara'yi satmadan zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara'yı kampta 10 no bölgesi için alıştırabilir miyiz acaba, olursa iyi olur gibi. Ben seviyorum aslında, yetenekli hem BrezilyalıSara'yi satmadan zor.
Okan Buruk 10 numara olayini dusunuyor mu (Mertens'i kullandigi gibi) yoksa suan ki uclu orta saha ile devam mi edecek, hepsi soru isareti.Sara'yı kampta 10 no bölgesi için alıştırabilir miyiz acaba, olursa iyi olur gibi. Ben seviyorum aslında, yetenekli hem Brezilyalı
Sara'yı kampta 10 no bölgesi için alıştırabilir miyiz acaba, olursa iyi olur gibi. Ben seviyorum aslında, yetenekli hem Brezilyalı
Sara takımda 10 numara oynamaya erenden bile uzak stil olarak, yunus olur ama.Sara'yı kampta 10 no bölgesi için alıştırabilir miyiz acaba, olursa iyi olur gibi. Ben seviyorum aslında, yetenekli hem Brezilyalı