- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.062
- 6.838
Ali Koç: "Yurt dışındaki takımım Arsenal ama Nasser de çok iyi arkadaşım. Onun için bu sene PSG'nin kazanmasını istiyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu maç penaltılara giderAli Koç: "Yurt dışındaki takımım Arsenal ama Nasser de çok iyi arkadaşım. Onun için bu sene PSG'nin kazanmasını istiyorum."
Ulan kimi destekleyeceğiz şimdi biz akıl versin biri. @Hayri Cund üstad olsa şöyle fikir isterdik :Ali Koç: "Yurt dışındaki takımım Arsenal ama Nasser de çok iyi arkadaşım. Onun için bu sene PSG'nin kazanmasını istiyorum."
Maç sonucu :Ali Koç: "Yurt dışındaki takımım Arsenal ama Nasser de çok iyi arkadaşım. Onun için bu sene PSG'nin kazanmasını istiyorum."
Adamın ideoloji belli. Galatasaray a domalan kim varsa onu destekliyor…Ali Koç: "Yurt dışındaki takımım Arsenal ama Nasser de çok iyi arkadaşım. Onun için bu sene PSG'nin kazanmasını istiyorum."
barça alamadı bari arsenal alsınBugün Arsenal tur atlarsa çok komik olur![]()
Herif arsenali tutuyorum ama bu maç psg yi tutuyorum demiş. Hile yav buBugün Arsenal tur atlarsa çok komik olur![]()
Balon topçuDembele niye yedek yaw?