ŞL 25/26 3. Eleme Turu M:1 | Feyenoord 2-1 Fenerbahçe | MS | 6 Ağustos | S Sport

ilk yarının özeti emre özcan mourinhoyu en dar açıdan övmeye çalışmayı bırakmalı

Feyenrot hareketli dinamik ama çömez bir takım izlenimi verdi. Normal bu turda PSG gelecek hali yok, Fener Y gibi yine.

fayenoord eler bunları istanbulda da 1 atıp giderler

Latomba'yı Barış Alper piknik sepeti yapar sırtında gezdirirdi

Feyenoord'un bireysel kalite genel olarak çok zayıf, uzun topları da karşılayamıyorlar. Ama belirli bir organizasyonları var oyun olarak, o yüzden son 5 dk hariç ezdiler oyun olarak.
aynen ,bizim taraftar türk futboluna alıştıgı icin oyunu çok çözemiyor son 5dk karambol
yeni transferleri cok fazla bence ondan kaynaklı uyum sorunları var fakat hem hızlı çıkıyorlar hem top göstermıyorlar
aslında tam deplasman takımı bunlar

baska bir hoca bu feyenoord'u ezerdi ama morinho ile anca bu kadar

ne kadar kötü bir hoca bu herif ya
zamaninda kendi gözlerimle porto'yu real'i, chelsea'yi falan izlemesem mourinho'nun hoca olduguna inanmazdim

Evet Feyenoord takımındaki topçular çok yetenekli değiller ama hızlılar. İlk yarı 9 şut çektiler ki buna karşılık FB'nin 2 şutu var.

Çocuklar oldukça seri. Ellerinden geleni yapıyorlar bence çok iyi mücadele ettiler.

Bu kadarı bile başarıydı ilk yarı hiç bocalamadılar.

Ahmedhodzic birkaç defa biz dahil TR kulüpleri için konuşulmuştu; ilk kez izliyorum, daha dün transfer etmişler, iyi adam gibi. Sistem sağlam olunca, büyük paralar harcamadan da gidenin yerini kolayca doldurabiliyor adamlar. Birkaç yıl önce bizim kulüpler alsaydı, belki de 'çöp' e çıkacaktı; sistemin boktan olup sözüm ona 'garanti' ye gidince iyi adam almak da çözüm olmuyor çoğu zaman.

amrabat yerine hakan cuk oturur yalnız

amrabat cok geri cekiyor oyunu

bide sag bek sag kanat cok kötü

sol bekleri defansif degil cok kolay gol yiyor

barış haşat eder bu browni

baska bir hoca bu feyenoord'u ezerdi ama morinho ile anca bu kadar

ne kadar kötü bir hoca bu herif ya
zamaninda kendi gözlerimle porto'yu real'i, chelsea'yi falan izlemesem mourinho'nun hoca olduguna inanmazdim

Okan hoca dediği gibi futbol değişti atletik bir spor oldu. Şu maçta 4-3-3 çıkması her şeyi anlatıyor zaten.

Geri
Üst Alt