ŞL 25/26 3. Eleme Turu M:1 | Feyenoord 2-1 Fenerbahçe | MS | 6 Ağustos | S Sport

külüp isminde e ve o harfi bol takımdan hayır gelmezz. ağzını yuvarlayarak takım ismi söylenmez

Fıkra gibi kulüp talisca rap albümünün konserlerini yapiyor diye herifi kampa bile getiremediler simdide yalanlar atıyorlar :asd:

Guzel,bunlar asla konferansa dusemiyor

Feyenoord ya da potansiyel benficaya elenmelerinde AVL log asamasi direkt(playoff yok)

Her sekilde cetin fikstur gelecek yani

Bu holland takımları hiç bir zaman güven vermiyor yumuş yumuş takımlar.

Feyenort ne durumda şuanda takabilir mi bu lalelere

Bu holland takımları hiç bir zaman güven vermiyor yumuş yumuş takımlar.

Lig ve oyun anlayışları daha çok topu koşturmak üzerine kurulu olduğu için böyle bir algı var. Ama birebir mücadelede üstünlük kurduğumuzu da pek hatırlamam. Herifler çakı gibi, sadece futbolu omuz omuza mücadele üzerine kurmuyorlar o kadar.

Türk takımlarının hollanda da galibiyeti yok daha (bildiğim)
Feyenoord ise Türk takımlarıyla 7. kez karşı karşıya gelecek. Hollanda ekibi, Fenerbahçe dışında daha önce Beşiktaş'la da karşılaştı. Hollanda temsilcisi 2014-2015 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda iki maçta da Beşiktaş'a mağlup oldu. Feyenord, Türk takımları karşısında çıktığı 6 karşılaşmada iki galibiyet, 4 yenilgi aldı. (ikisi kendi evinde)

Lig ve oyun anlayışları daha çok topu koşturmak üzerine kurulu olduğu için böyle bir algı var. Ama birebir mücadelede üstünlük kurduğumuzu da pek hatırlamam. Herifler çakı gibi, sadece futbolu omuz omuza mücadele üzerine kurmuyorlar o kadar.
algı malgı geç onları sertel. Ben Glasgow çıktığında bunlar ifb yi direkt rahatlıkla indirir diyordum, herkeste kötüler bu sene filan çekiyordu, aynen dediğimiz gibi oldu. Bu feyenorda filan güvenmiyorum Psv ajax olsa neyse. Yukarda İsoya istatistik bıraktım bak ona.

algı malgı geç onları sertel. Ben Glasgow çıktığında bunlar ifb yi direkt rahatlıkla indirir diyordum, herkeste kötüler bu sene filan çekiyordu, aynen dediğimiz gibi oldu. Bu feyenorda filan güvenmiyorum Psv ajax olsa neyse. Yukarda İsoya istatistik bıraktım bak ona.

Fener yani fiziksel olarak güçlü diyorsun. Feyenoord öttürür bunları birebirde.

Feyenoord ise Türk takımlarıyla 7. kez karşı karşıya gelecek. Hollanda ekibi, Fenerbahçe dışında daha önce Beşiktaş'la da karşılaştı. Hollanda temsilcisi 2014-2015 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda iki maçta da Beşiktaş'a mağlup oldu. Feyenord, Türk takımları karşısında çıktığı 6 karşılaşmada iki galibiyet, 4 yenilgi aldı. (ikisi kendi evinde)
bi bu mallar var hakikaten :D

Geri
Üst Alt