ŞL 25/26 3. Eleme Turu M:1 | Feyenoord 2-1 Fenerbahçe | MS | 6 Ağustos | S Sport

Kızacaksınız ama ben FB, şampiyonlar ligine kalsın istiyorum. Lig için avantaj sağlamış oluruz. Lig şampiyonluğunu boş veremeyiz.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avl yeteri kadar zorlar fiskturlerini CL geliri almamalari lazim

fener topa sahip oldu da ne oldu gol dışında bir tane pozisyonları yok. kabız bir oyun.

Feyenord 2.maçta gol atamadan elenir. Rezalet bir takım
O kadar kötü değiller aslında ama çok değişim geçirdiler ve birbirine alışık değil takım. Stoperlerinden biri geleli 2 gün oldu daha. Zaman geçtikçe bazı şeyleri daha iyi yaparlar ama Fb zamanlama olarak iyi yakaladı onlara yeter mi? İstanbul'da göreceğiz. Fb eleme ihtimali daha yüksek ama işi basit olmaz bence.

Beceriksiz, çömez, ilk yarıda tüm pilini kullanan ve kadrosu revizyona uğramış Feyenoord'a karşı dahi bir bok yapamadılar, hıyarların tek bildiği şey şişirmek.

Turu geçsinler de, Benfika iki maçta da kitlesin bu hıyarlara.

febe çok ilginç bir takım

Yaptigi transferlerle geriye gitmiş baya
:asd:

Bu mallar dikine oynasa 7-8 tane atarlardı neyden korkup ısrarla yana ve geri oynadılar meçhul.

Ulen benfica alt bitmis tuh be

Fener kötü değil emre hocaya katılıyorum arka hattı düzeltmişler seri ve hızlı adamlar var ne kadar sakar olsalarda fizikli ve hızlılar, şu idare eder laflarını bırakıp eksik bölgelerimizi transferlemeliyiz acilen.

Geri
Üst Alt