ŞL 25/26 3. Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 5-2 Feyenoord | MS | 12 Ağustos

Fb turu ıkına sıkına geçse fena olmaz yav. Elenseler direkt gruba giriyorlar. Bu feyenoord'a elenme riski yaşayan takımı benfica patates eder bence. Ekstra iki yıpratıcı maç oynayıp lige yaralı girme, maçları ertelenirse bizim seri galibiyetler almamız halinde psikolojik olarak sezon başında geri düşme, maçlar ertelenirse yine o maçları daha sıkışık bir fikstürde oynama gibi artıları var.

Fener 2-1 kazansın. 120 dakika maçın üstüne penaltılarla elesinler istiyorum.

Benfica maçları yıpratıcı olur.

images

2.5 ust feyenord alir

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem istvan kovacs ucl hakemi cok kart veren bir hakem ,ozellikle kasaplara acımaz hemen kartını çıkaran biridir

İlk maç ssport şimdi exxen

Vallaha bu millete yazık. Yani şu maçları tek yayıncı alamıyor mu ? millet maçı rahat rahat izlemek için 50 çeşit yoldan dolanacak.

fener yener 1 farkla sonra uzatmada 120dk daha oynarlar penaltılarda da en sonda elenirler

Fağül olması lasımmm ahh yapmayın çocuklar top ağlarımızda

Hangi senaryo daha çok canlarını sıkar şikecilerin diye düşündüm. 2-0 fener öne geçsin dk 80 gibi. Taraftarlar ''üç üç'' diye bağırsın. Tam keyfe gelmişlerken tıklatsın bir tane Feyenoord. Sonra 90+6'da gelen penaltı. Hem de haftasonu Sallai'ye yapılanın aynısı...

Keyif sigarası yaktırır. Sigara içmediğim halde...

Hangi senaryo daha çok canlarını sıkar şikecilerin diye düşündüm. 2-0 fener öne geçsin dk 80 gibi. Taraftarlar ''üç üç'' diye bağırsın. Tam keyfe gelmişlerken tıklatsın bir tane Feyenoord. Sonra 90+6'da gelen penaltı. Hem de haftasonu Sallai'ye yapılanın aynısı...

Keyif sigarası yaktırır. Sigara içmediğim halde...
Yine duşa soktun kardeş

Geri
Üst Alt