Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.438
- 9.028
- 1.203
Olm geçiş oynayamayan hollanda takımı mı olur van persie ne çalıştırıyosun sen bunları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb bukadar basmıyordu ilk maçta. Baktılar bunlar kontraya hiç çıkamıyor full prese başladılarilk maç pas yapıyrdu feyenord bu van çöpsie td md değil
Yav yeni ve genç oyunculardan olusan bir takım neyini garipsiyorsunuz? Tipik Hollanda ekibi, zaten iyi oyuncularini aliyor millet parayı basıp.Feyenord nasıl takım ya, ben anlamadım bi şey. Bizim ligde kümeye oynar bunlar
Bir şey ifade etmiyor ki top oynamadilar 30 dk harici o 30 dakikada sadece önde baskı bu maçta o bile yok haliyle baya futbol şansı yanlarında olursa anca turlarlar ama bu futbollari ile olmazİlk maçı kazandılar ama Uğur abi
S. gibi 1 ekipİlk maçı kazandılar ama Uğur abi
Bu Fener Manchester City ve PSGyi ayni anda 5-0 delik desik eder deseneBu Fener Benfika yı ham eder.
Yönetimi itin bir tarafına sokuyorsunuz da, Sane ve Osimhen’i alan da bu yönetim. Yani hoca isterse alırlar.bu semedo biz de her türlü oynarmış daha iyisini alabileceğini düşünen var mı bu yönetimin jelertle-kaanla yine şl maçına çıkartırlar bizi
Geç gitti gidenler gelenler de geç geldi. O yüzden en ufak baskıda hata yapmaya meyilliler.adamlar 11den giden adamların yerine kaç tane transfer yaptı ama 1-2 tanesi 11 diye biliyorum. portodan borges, benficadan stengs vb var
Geçiş oyununu bilseler daha fazla gol pozisyonu bulurlardı. Bu şekilde baskı yerler bol bolYav yeni ve genç oyunculardan olusan bir takım neyini garipsiyorsunuz? Tipik Hollanda ekibi, zaten iyi oyuncularini aliyor millet parayı basıp
hocası bok gibi benficanınBenfica da pek iyi değil şanslarına
yazıklar olsun hollandayaYav yeni ve genç oyunculardan olusan bir takım neyini garipsiyorsunuz? Tipik Hollanda ekibi, zaten iyi oyuncularini aliyor millet parayı basıp.
Bizim ligde asla kume düşme takımı olmaz emin ol ilk 3'u zorlarlar yine.