- 29 Temmuz 2011
- 17.214
- 8.792
- 1.588
Bu arada Fenerin yenmesi hoşuma gitmiyor ama bu eşeklerin aslında CL de oynamasını istiyorum Spartak tırnava zimbru vs yenip kafa açmaları baydı oynasınlar erler meydanında da görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CLde bizden üstte bitirirler okanball faktörünü unutmayn avrupadaBu arada Fenerin yenmesi hoşuma gitmiyor ama bu eşeklerin aslında CL de oynamasını istiyorum Spartak tırnava zimbru vs yenip kafa açmaları baydı oynasınlar erler meydanında da görelim
Avrupa Ligi'nde niye bitiremediler aynı hocalar vardı evet Okan hoca başarısız olabilir velev ki onlardan sıralama olarak düşük bitirelim fark etmez orada oynasınlar da görelim boylarının ölçüsünüCLde bizden üstte bitirirler okanball faktörünü unutmayn avrupada
Rvp denen malı hoca olarak getiren her takımın kaderi rezil olmaktır.Bunlar ilk maçt 7-8 tane yemedilerse fenerin mallığına.
Benfica falan gelse elemelerde tarihi fark yiyen hollanda takımı görürdük.
Ayrıca bi bizim şamsa bak birde bunların. Psv ile eleme oynadığımızda herifler motor gibiydiler şunlar da hollanda takımı o da.
Elemelerde götlerinden akan balın haddi hesabı yok heriflerin. En zor denilen takım yeni yapılanmaya falan gider.
Hollanda takımısın olm 50 milyon var önğnde. Böyle absürtlük olur mu
Defansif olarak kapanır mourinho avrupadaAvrupa Ligi'nde niye bitiremediler aynı hocalar vardı evet Okan hoca başarısız olabilir velev ki onlardan sıralama olarak düşük bitirelim fark etmez orada oynasınlar da görelim boylarının ölçüsünü
avrupa liginde fener bizden bir tur sonra elendiAvrupa Ligi'nde niye bitiremediler aynı hocalar vardı evet Okan hoca başarısız olabilir velev ki onlardan sıralama olarak düşük bitirelim fark etmez orada oynasınlar da görelim boylarının ölçüsünü
Sana demedim öteki Uğur abiye dedimS. gibi 1 ekip
Adamın olayı bu çözemez değil oyununun getirdiği risk bitik Antep bile forvetleri topa vurabilse atıyordu golü yiyeceğiz o pozisyonları yine rakip kalitesine göre bitirecek veya bitiremeyecekDefansif olarak kapanır mourinho avrupada
okan hocam geçiş olayını cözemezse başaramaz
tabi hoca olarak okan hocam mourinhodan cok üstün ama oyun tarzı avrupaya uymuyor