ŞL 25/26 3. Eleme Turu M:2 | Fenerbahçe 5-2 Feyenoord | MS | 12 Ağustos

Fb tarihinde en son Avrupa ön elemesinde ilk maçı kaybedip turu ne zaman geçmiş

Eğri oturup doğru konuşmak gerek

Ali Koç ve Mourinho tarih yazıyor

08-09 grupta tek maçta yenmiştik

Ayrıca ben Benfica fawori değil mi dedim. Rahat elemişliği yok dedim

Turlarda toplamda 2 farklı önde oldukları tek tur 11-12 tsye karşı. Fbyi elerlerse tek gol farkla elerler
Hepsinde elemişler işte herifler %100le oynuyor aw 1 fark bilmemne %51 olabilir mi sence

Nice maçında oynatıp Benfica'ya karşı oynamayacak diye bir şey diyorlardı. O şekil satarlar Benfica maçında oynamaz ama o zamanda alınması bana göre çok saçma olur. 30-40 milyonluk maçta oynatamayacağım ihtiyacım olan bir kanadı ben almazdım ama Fb bu alır mı alır.
Sen Benfica'nin yerinde olsan bu saatten sonra satarmisin? Mantikli degil. Ha elemeden sonra satabilirler ama rakibimle mac oncesi iyi oyuncularimdan birini onlara vermem bunu dunyada kimse yapmaz bence.

O zaman umutlarımız İzmir'e kalsın.

Bu akşam duran sakatlandı. Nesyri'yi de stadın arkasında vururlar herhalde öldü adam yorgunluktan. Goztepe'ye bakacagiz.

avrupa takımları 300 500e oyuncu oynatırlarsa olacağı bu şu lotomba denen mal maçı net sattı ali 2 yıllıo maaşını vermiştir.

Feyenord en iyi 3 adamını satmış, kadro zayıf. Benfica rahat eler feneri.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadronun geniş olması önemli bir şey değil
Nasıl değil hocam ya, şaka mısın ?

Lemina sakatlansa, Berkan mı oynayacak ? Yahj buradaki herkes Galatasaray’ lı ve takımın iyiliğini istiyor. Evet adamların yedekten talisca girip, noktayı koyuyor daha irfan vs var, kadroları evet geniş ve birbirine yakın oyuncular hep ve bu iyi bir şey

Herkes Barış değil 70 maç oynasın ve bizim kadromuz da eksik var .

Geri
Üst Alt