Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.794
- 5.238
- 1.713
EvetBenfica maci haftaya mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetBenfica maci haftaya mi?
Hepsinde elemişler işte herifler %100le oynuyor aw 1 fark bilmemne %51 olabilir mi sence08-09 grupta tek maçta yenmiştik
Ayrıca ben Benfica fawori değil mi dedim. Rahat elemişliği yok dedim
Turlarda toplamda 2 farklı önde oldukları tek tur 11-12 tsye karşı. Fbyi elerlerse tek gol farkla elerler
Ne bos herif yaEkli dosyayı görüntüle 298709
Güneş görmeyen bir yerine sok pörsük çöp hoca bozuntusu, aptal herif resmen hattrick yaptı
Bu gidişle Fener lige eylülde başlarOzaman bence göztepe maci ertelenmeli ve hatta ondan sonraki hafta maci da ertelenmeli
Bu arada puan farkini 9a cikaralim
%100Bu feyenoordla biz eslessek
Gönül rahatligiyla elerdik diyebiliyormusunuz
Tebrik ederim renktaş bildinizSanmıyorum. Daha çok gol olur gibi
Sen Benfica'nin yerinde olsan bu saatten sonra satarmisin? Mantikli degil. Ha elemeden sonra satabilirler ama rakibimle mac oncesi iyi oyuncularimdan birini onlara vermem bunu dunyada kimse yapmaz bence.Nice maçında oynatıp Benfica'ya karşı oynamayacak diye bir şey diyorlardı. O şekil satarlar Benfica maçında oynamaz ama o zamanda alınması bana göre çok saçma olur. 30-40 milyonluk maçta oynatamayacağım ihtiyacım olan bir kanadı ben almazdım ama Fb bu alır mı alır.
İki maçı da 3-0 3-0 alırdıkBu feyenoordla biz eslessek
Gönül rahatligiyla elerdik diyebiliyormusunuz
Nasıl değil hocam ya, şaka mısın ?Kadronun geniş olması önemli bir şey değil
Lotombo birak lan bu meslegi