Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.142
- 35.223
- 3.758
oyuna bakınca herifler full kontradan gol attılar şaka g,b, 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl değil hocam ya, şaka mısın ?
Lemina sakatlansa, Berkan mı oynayacak ? Yahj buradaki herkes Galatasaray’ lı ve takımın iyiliğini istiyor. Evet adamların yedekten talisca girip, noktayı koyuyor daha irfan vs var, kadroları evet geniş ve birbirine yakın oyuncular hep ve bu iyi bir şey
Herkes Barış değil 70 maç oynasın ve bizim kadromuz da eksik var .
Benficanın elenme ihtimali 0Sen yazınca o yüzde 51den de vazgeçtim. Zorla fbyi clye sokacaksınız. An itibariyle yüzde 51 fb önde diyorum.
bunlar playoffu geçerse bizim aldığımız parada eksilme oluyor muSen yazınca o yüzde 51den de vazgeçtim. Zorla fbyi clye sokacaksınız. An itibariyle yüzde 51 fb önde diyorum.
Mevcut Feyenoord ile evet diyorum çünkü en ufak baskıda dağılıyorlar mevcut hallerinde. Barış, Osimhen falan inanılmaz işler yapar bunlara karşı.Bu feyenoordla biz eslessek
Gönül rahatligiyla elerdik diyebiliyormusunuz
Tamamen objektif olarak 12 tane falan atardık.Bu feyenoordla biz eslessek
Hoca planını eylüle uygun yaptı. Bu sebeple bu sorunun cevabı bize bir farkındalık katmaz.Bu feyenoordla biz eslessek
Yok o kalkalı baya oldu.bunlar playoffu geçerse bizim aldığımız parada eksilme oluyor mu
bir ara öyle bir şey vardı
Bizim baskıdan lotomba vefat ederdi muhtemelenBu feyenoordla biz eslessek
ewt dalga gecenler neredeFb çiğ çiğ yer
Feyenoord’da cacık yok
Andavalları doldurmuslar takıma
3-1
Benfica maçında oynayamayacak diyorlar satsalar bile. Böyle ise satarım yerine de alırım oyuncu zaten benim maçımda oynamayacak diyerek.Sen Benfica'nin yerinde olsan bu saatten sonra satarmisin? Mantikli degil. Ha elemeden sonra satabilirler ama rakibimle mac oncesi iyi oyuncularimdan birini onlara vermem bunu dunyada kimse yapmaz bence.
Fener'in Kerem transferi yatmış oldu.
Benficanın elenme ihtimali 0