SL 25/26 H:3 | Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor | MS | 23 Ağustos

yalnız bi şey dikkatinizi çekti mi arkadaşlar, bu mourinho kapalı savunmaya karşı zorlanıyor genelde ,geçen sene de böyleydi, rakip açık oynarsa kontradan gol atıyorlar

Fenerliler yere atlıyor durmadan. Talisca ve duran habire yerde

taktım bu nonge denen hoş herife

rezil bir şapşal

kocaeli iyi top oynuyor özellikle hızlı cıkısları cok iyi ama becerileri düşük yoksa cok rahat 2yi atarlar

Aldıkları yetmez, Fenerbahçemize bir önlibero daha lazım!..

Bu kadar amatör lig takımı görmedim ben… bunlar nasıl gol attı anlamadım… ama izlediğim bölümde topu uzaklaştırmayı bile beceremeyen bir Kocaeli vardı sahada… Fener puan kaybederse gerçekten çok büyük Mallık olur…

Ağlağı kovma ihtimalleri daha da artacak puan kaybında, yenseler de takmam açıkçası. Ne kadar götürürse o kadar iyi bizim için. Burada kayıp, üstüne Benfica da tokatlarsa haftaya yeni hoca getirirler.

Selçuk inan sen bu mesleği bırak yorumculuk yap

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe çok çok kötü. Hiçbir şey vaad etmiyorlar. Oyuncu kadrosu leş atıyor zaten.

Şampiyon bir takımın hücum hattı Şimanski, El Nesiri, Duran'dan ibaret olamaz. Oğuz Aydın falan. Bu ne lan

Fb haftaya bye geçiyor gibi gençler deplasmanı var keşke daha zor bi rakip olaydı

fenerin en buyuk eksisi dzeko tadic ve kostic gibi 3 tane nokta atışı asist ypan topa stop edip oyun kuran adamları kalmadı

önde oynayan 3 oyuncu low iq topu ayagına bekleyen tipler

aldığı yada alacağı puanlar umrumda değil bu fener bize rakip olamaz.

dzeko tadic kostic gibi adamlarla böyle takımlara cok kolay skor yapıyorlardı

Geri
Üst Alt