ŞL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-0 Benfica | MS | 20 Ağustos | TRT 1

Dün ilk yarisini izledim Benficanin, o oyunun yarısı terör arenada ilk yarı 3 yapar

Su bos guzelleme goygoyunu biraksak mi yav, mide bulandiriyor.

Kerem'in golü ile elenir bu looserbahçe

İlk mac değilde bu mac icin erteleme isteseler anlamı olurdu simdi erteleme isteseler fikstür kol gibi girecek

Biraz havaya girdiler motive oldular bu tur başabaş geçer ama Benfica sonunda kazanır

Jose Mourinho gurur meselesi yapacak ama bu maçları o kesin

Benfica eskisi kadar sükseli takım değil, öyle kalburüstü fazla adamları yok bildiğim. Yani elenmeyecek bir takım değil ama ŞL play-offuna kadar gelip boş dönecek takım da değil. Her şeylerini vereceklerdir. Dün ara ara Fener o kadar çaresiz kaldı ki sahada, bloklar arasında metrelerce boşluklar, takımın pilinin bitmesi vs karşılarında düzgün bir takım olsa skor ters dönerdi. Feyenoord çok kötü olduğu için değerlendiremedi. Benfica Feyenoord değil zaten o belli.

Yalnız eski Benfica olsa %0 ihtimal derdim. Benfica, Porto bunlara karşı bizim takımlarımızın elemeli bir turu geçmesi imkansız gibiydi ama şu an düşük de olsa bir ihtimal vardır.

Skor yaniltmasin, fener hic de iyi degildi, mac kac kere FEY lehine dönebilirdi, herifler 1 gol daha atsa ya da 1 tane yemeseydi uzatmalara gidiyordu mac.

Benfica eler diye düsünüyorum deplasmanda iyi bir skor alirsa.

Ee bu aptallarin kac lig maci iptal olacak şimdi? O lig maclari hangi ara oynanacak ?

Ee carsamba gunu oynayacak mi kerem simdi? Yuhlanacak mi?

Tribünde 50 bin sarı kanarya! Haydi Fener, Avrupa duysun seni Cikcikle...

Benfica bence kendince iyi bir skorla döner, en kötü ihtimal bir beraberlik cikarirlar
2 tane atip skor korumaca yapabilir az yorulmak icin acikcasi. Nice maclarini izlemedim ama skorlara bakinca benzer tarife olabilir.

Zaten 0-2 aldi benfica diyelim, mourinho portekizdeki maci salacak.

Ulan Benfica zu zavali takimi icerde disarda yenemezseniz adam degilsiniz

Geri
Üst Alt