ŞL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-0 Benfica | MS | 20 Ağustos | TRT 1

Fener’in hiç bir şey oynadığı yok. Geçen seneyi mumla aratırlar

Benfica gereğinden fazla saygı duydu bu eziklere, ne oynadığı belli olan bir takım ama risk almadılar topsuz koşu, bek bindirmesi yapmamayı tercih etmişler, evlerinde evire çevire, bu arada bu Duran sahtekar olmasını geçtim, 35 yaşında gibi takılıyor, Talisca gibi ayağı iyi ama topsuz oyunda hiç yok külliyen zarar.

Benfica isi evimde bitiririm diye dusunuyor ama yenilirlerse isleri zor olur. Bugun duran yerinde iyi bi adam olsaydi golu atmisti fenevbahce

Benfica'nın kerem harici bir tane kanadı bile yok oynayabilecek. özellikle sağ kanatları rezalet.

Duran'a bak mourinho'nun sahtekarlık akademisini basarı ile tamamlamış hemen.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Yav bu turibin 10 milyon gibi komik bir paraya gitti ki herif ateş ediyordu. 3 senedir muslera 1 sene daha diye diye kaleci bulamadık memlekette anasını satim delirmelik ya.

Duran'a bak mourinho'nun sahtekarlık akademisini basarı ile tamamlamış hemen.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Tam kalemi işte en sevdiği oyuncu tipi provokatif, mou talimatlı bile olabilir bu hareketler. Avrupa da yemez de ligde çok baş ağrıtır bu herif. O pozisyonda yarım saat inceleyip penaltı çıkarırlardı

Amrabat ve irfan umarım ilk 11 oynamaya devam eder ve yerlerine oyuncu alınmaz. ikisi de tam bir canlı bomba.

Benfica eskiden bildiğimiz Benfica değil kesinlikle… duran topu kerem kullanıyor artık gerisini siz düşünün. Feneri de ilk defa iletide 4 kişiyle baskı yaparken gördüm… ilginç bir olay…

Kerem’in kafa da sac kalmamisti nolmus böyle kisa süre de,sac ektirmis olamaz

Kapatici kullanmis galiba ama hic belli olmuyor

Geri
Üst Alt