ŞL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-0 Benfica | MS | 20 Ağustos | TRT 1

Kaybetmeleri bile yetmiyor 90+18 de kendi kalelerine penaltıdan falan kaybetmeleri lazım yoksa sevinemiyorum.

fbnin bu turu geçip şlye kalması galiba artık maddi olarak bizi etkilemiyor

bu durumda şlye iki takımlı gitmek sportif rekabetin yukarıya çıkması ve lige dönüşte avrupa ligine göre daha fazla yıpratması açısından iyi olur mu

sadece ali denen terörist devam eder

@Ertuğ Ursavaş

fbnin bu turu geçip şlye kalması galiba artık maddi olarak bizi etkilemiyor

bu durumda şlye iki takımlı gitmek sportif rekabetin yukarıya çıkması ve lige dönüşte avrupa ligine göre daha fazla yıpratması açısından iyi olur mu

sadece ali denen terörist devam eder

@Ertuğ Ursavaş
Yıpranma tarafından bakarsak ŞL'de tabii daha fazla yıpranırlar ama şu an taraftarları öyle bir durumda ki, oraya adım atsalar ve sıfır çekseler bile üzülmezler. Oldu ki iki tane galibiyet alsalar bu sefer lige de daha yorgun değil daha motive girerler. Bunları düşünürsek ben istemem tabii şu anda girmelerini. AL'den devam etsinler.

Şu tabii net, Ali Koç'un herhangi bir şekilde kendine fayda sağlayacağı her durumda, taraftarlarının yüzsüzce iftiralarla yalanlarla bize saldırmaları devam ettiği müddetçe zaten beter olsunlardan başka bir şey diyemem.

Benim geçen gün söylediğim aslında basitti, bazıları belki farklı anladı ama ben hiçbir şey olmasa bile sırf ülke puanı için bile şu anda şu aşamada takımların hiçbiri elenmesin diyorum. Beşiktaş şu anda lige girmeden elenirse bunun kimseye bir faydası olmaz. Böyle mal gibi elenmeye devam ederse bütün takımlar zaten bir 1-2 yıl sonra ŞL'ye direkt de gidemeyeceksin. En başta söylediğim buydu, sonra biz Avrupa'da kıpırdanalım, bunlar da hani bir şeyler yapsınlar ki rekabet artsın demiştim. O daha sonra düşünülecek bir konu. Şu aşamada biz kendimize bakmalıyız. Milletin rezil olmasıyla dalga geçecek konumda bile değiliz.

Oynarsa bu maçta acaba kalbiyle aklı çelişir mi malum şahısın.

Geri
Üst Alt