- 16 Haziran 2010
- 191.295
- 134.209
- 6.478
Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe karşısında forma giymek istediğini teknik direktör Bruno Lage'ye söyledi.
(Record)
(Record)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe karşısında forma giymek istediğini teknik direktör Bruno Lage'ye söyledi.
(Record)
4-5 farklı bir yenilgi istiyorum ben deKaybetmeleri bile yetmiyor 90+18 de kendi kalelerine penaltıdan falan kaybetmeleri lazım yoksa sevinemiyorum.
Yıpranma tarafından bakarsak ŞL'de tabii daha fazla yıpranırlar ama şu an taraftarları öyle bir durumda ki, oraya adım atsalar ve sıfır çekseler bile üzülmezler. Oldu ki iki tane galibiyet alsalar bu sefer lige de daha yorgun değil daha motive girerler. Bunları düşünürsek ben istemem tabii şu anda girmelerini. AL'den devam etsinler.fbnin bu turu geçip şlye kalması galiba artık maddi olarak bizi etkilemiyor
bu durumda şlye iki takımlı gitmek sportif rekabetin yukarıya çıkması ve lige dönüşte avrupa ligine göre daha fazla yıpratması açısından iyi olur mu
sadece ali denen terörist devam eder
@Ertuğ Ursavaş
Oynar golunude atarmakat.aktürkoglu oynar mi