- 18 Mayıs 2011
- 19.483
- 10.219
- 1.688
Kadıköy de misin? Çıplak gözle derken?Ben izlemedim o yuzden merak ediyorum. 23 milyon euro verdiler cok iyi birisi diyorlar. Oyuna girse izlerim soyle ciplak gozle.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköy de misin? Çıplak gözle derken?Ben izlemedim o yuzden merak ediyorum. 23 milyon euro verdiler cok iyi birisi diyorlar. Oyuna girse izlerim soyle ciplak gozle.
Yok yav asiri defansif tedbiri var. Ortasahayi rahat geciyor benficaFb fizik olarak iyi ama kalite yok
arttiriyorum bu davarlar kostici niye almadi. djiku, oguz, irfancan kadrodayken daha iyilerdi. big mou tazminat loading....fener artik her maci korkarak oynuyor farkindamisiniz? göz göz macida ayniydi. bunlarin ne oynadigini bu sene anlamadim. maximin tadic dzeko gibi beyinleri olan adamlar gitti davarlar geldi![]()
Evden iste, ekrandan ne kadar ciplak gozle izlenebilirseKadıköy de misin? Çıplak gözle derken?![]()
penaltı çalmazlarsa da zaten twitterdan açıklama yayınlıyorlar 1 sayfa dolusuTrde bunlara penaltıyı direkt calacaklar, var temas var diyip karışmayacak![]()
İrfan can egribat dis koruma takmiyor di mi, para verip yaptirmis o disleri?
Yine basıyorlar fln ileride,alışık değiliz fbde press vsYok yav asiri defansif tedbiri var. Ortasahayi rahat geciyor benfica
Cok tempolu degil benfica ama, baya dusuk vitesteler gibiYine basıyorlar fln ileride,alışık değiliz fbde press vs
disinin araliklari görnmüyor.İrfan can egribat dis koruma takmiyor di mi, para verip yaptirmis o disleri?
Evimizde rahat geçeriz havası var adamlarda çok cool oynuyorlar.Cok tempolu degil benfica ama, baya dusuk vitesteler gibi
HaydaaaaBaşladı