Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.822
- 4.532
- 1.468
ben biz galatasaraylilari sinir edecek civikliktan bahsettim. fbye gidene kadar bisey demicem. ama giderse dilimden düsmez.500m den şut cekti yav daha ne yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben biz galatasaraylilari sinir edecek civikliktan bahsettim. fbye gidene kadar bisey demicem. ama giderse dilimden düsmez.500m den şut cekti yav daha ne yapsın
Neresi CL maçı bunun?İzledigim en kötü cl maçlarindan biriydi.
Rakip dandik olduğu için riske etmek istemedi.kimse dile getirmemiş ama en ilginç şey takımın en iyi kanadı Şeldrupu oyuna bile almamış nedense
Bu ivanovic ne kötü topçuymuş yav.Benfica'nın hoca bu sezon kovulur. Barreiro(ilk11), Sheldrup, Prestianni'yi neden oynatmadı akıl almaz bir şey.
Nasıl getirmedik yav.kimse dile getirmemiş ama en ilginç şey takımın en iyi kanadı Şeldrupu oyuna bile almamış nedense
Şeldurupu da sokmadı özürlü herif
Duran Türk futbol tarihinin en büyük kazığı olabilir. Duran kim de 20 milyon maaş alıyor.amrabat simanski duran en nesri
bunların yerine adam almazlarsa fb 3 olur
Sheldrerup'a takıkmış hocaları öyle bir kaç yorum okumuştum Benfica forumda.Benfica'nın hoca bu sezon kovulur. Barreiro(ilk11), Sheldrup, Prestianni'yi neden oynatmadı akıl almaz bir şey.
hic katılmıyorum arda,mou nun o anlayısı kaliteli ve ileride top tutabilen sahada oyuna akıl katabilen oyuncularla mümkünTur hala ortada
Benfica’yi cok abartiyorsunuz
Mourinho’nun oyun anlayisi bu tarz maclara uygun
Benfica’nin yaptigini fener yapacak deplasman da