ŞL 25/26 Play-off M:1 | Fenerbahçe 0-0 Benfica | MS | 20 Ağustos | TRT 1

İç sahada 2 dakika bile rakibi kapatamıyorsun hahahaha kartopu oynarken şampiyonluk turunu atacağız.

Benfica bildigin "Gol yemeyeyim, evimde baskili oynayip turu gecerim" oyunu oynadi ve istedigini aldi kendince. Bruno Lage'yi kutlamak gerekir mi bu taktik icin bilmiyorum. Ama bir cogunuzun Okan hocanin ara sira deplasmanlarda oynatmasi gereken oyunun bu oldugunu belirttiginiz zamanlar oluyor. Zevksiz bir macti ama Benfica istedigini sonuc olarak aldi.

Florentino' ya gelirsek... Sari kartin varken oyle faul yapiyorsun senin IQ'n dusuktur evladim. Zamaninda GS'ye isteyenler de oldu. Bu IQ ile iyi ki gelmemis.

Olm o keltoş sağ kanadı oynatmanın mantığı neydi la sadsadqda bizim Sallai yanında Maradona falan kalır o kadar yeteneksiz bir adamdı

Benfica kötü falan değildi , geldi istediğini aldı gitti.Hocalari kötü ama iyi takımlar yine de fbden çok daha iyiler en azından.Risk almadan skoru aldı gitti adamlar.Fb de pozisyona girmedi benfica da.Rakibin pozisyona girmemesi depte normal de sen evinde pozisyona giremiyorsan bok gibi takımınsindir

Benfica bildigin "Gol yemeyeyim, evimde baskili oynayip turu gecerim" oyunu oynadi ve istedigini aldi kendince. Bruno Lage'yi kutlamak gerekir mi bu taktik icin bilmiyorum. Ama bir cogunuzun Okan hocanin ara sira deplasmanlarda oynatmasi gereken oyunun bu oldugunu belirttiginiz zamanlar oluyor. Zevksiz bir macti ama Benfica istedigini sonuc olarak aldi.

Florentino' ya gelirsek... Sari kartin varken oyle faul yapiyorsun senin IQ'n dusuktur evladim. Zamaninda GS'ye isteyenler de oldu. Bu IQ ile iyi ki gelmemis.
Türkiye deplasmanında Türk takımlarının 1 maçlık konsantrasyonla skor alabildiğini biliyorlar bu sebeple normal oyununu oynamıyor bazı takımlar. 10 kişi bile kalsa istediğini aldı gitti. Sahayı dar ederler orada.

yok ,şimdiye kadar banko oynuyordu bence rui costa söylemiş olabilir bu çöpü oynat diye

şeldrup banko oyuncuları
Nasıl banko yav oynadığı yok çocuğun.

Çomar sakattı diye 2 maç oynadı Nice maçlarında tek. Geçen sezon da 11 başladığı maç 3-5 ancadır. Karıştırıyor olmalısın.

Ne midesiz herif çıktı bu ya. Bildiğin karaktersizin önde gideni.
Renktaş hangisinden bahsediyorsun.

Elini ağzına sokup 20lik dişinden et çıkarmaya çalışan cengiz mi?
Keltoşuna saç ektirip tutmayınca bol bol topik atan karaktersiz cenk mi?
60 yaşına gelen ahlaktan nasibini alamayan portekiz çingenesi mi?
Yoksa kerem asalağı mı?

Bir fotoda 4 tane karaktersiz var.

Edit.
Özür dilerim arkadaşlar. Fotoğraftaki baş asalak, şereften nasibini almayanı portekiz cingenesinin koca kafasından görmemişim.

5 olmuş.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt