Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.177
- 28.887
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turu geçseler de öyle ahım şahım bir skor ya da oyun ile olacağını zannetmiyorum. Hazırlık maçında da zor bela yenmişlerdi.Türkiye deplasmanında Türk takımlarının 1 maçlık konsantrasyonla skor alabildiğini biliyorlar bu sebeple normal oyununu oynamıyor bazı takımlar. 10 kişi bile kalsa istediğini aldı gitti. Sahayı dar ederler orada.
Ortaların tamamı isabetsiz olduğu için, tek hücum silahları ceza sahası içinde kendilerini rakibe çarptırarak yere atmaları.Fbnin hücumda kenardan ortalar ve cezasahasında kendisini atmalar dışında hiçbir organizasyonu yok
İç sahada 2 dakika bile rakibi kapatamıyorsun hahahaha kartopu oynarken şampiyonluk turunu atacağız.
Erken gole bakar. Fenerbahçe'nin takım mentali çok düşük. Dağılmaya müsaitler gibi geliyor bana.Turu geçseler de öyle ahım şahım bir skor ya da oyun ile olacağını zannetmiyorum. Hazırlık maçında da zor bela yenmişlerdi.
aynen fakat gecen sene bu kenar ortalarından cok fazla skor yaptılar cünkü tadic ve kostic gibi nokta atışı orta atan adam vardıFbnin hücumda kenardan ortalar ve cezasahasında kendisini atmalar dışında hiçbir organizasyonu yok
Malesef doğru bir tespitAvrupa'da hurra hücum işini rafa kaldırmalı Okan Buruk. Fenerbahçe'den 3-4 gömlek daha kaliteli takım olmamıza rağmen şu turu biz oynasaydık ilk maçı baskılı oynayağız, önde basacağız diye 1-3 falan kaybederdik muhtemelen.
O zaman lig Kasım’da biter mi?Bu arada bu fb şampiyonluğun en büyük adayı
Namağlup bile şampiyon olabilirler
Acrupa liginde yarı final banko diyorum
Kasım erken üstat şubat gibi ilan ederlerO zaman lig Kasım’da biter mi?
Avrupa'da hurra hücum işini rafa kaldırmalı Okan Buruk. Fenerbahçe'den 3-4 gömlek daha kaliteli takım olmamıza rağmen şu turu biz oynasaydık ilk maçı baskılı oynayağız, önde basacağız diye 1-3 falan kaybederdik muhtemelen.
Yav bunun siniri küçük olmasındanmış meğer. İktidarsızlık da vardır bunda hiç karı kız ayağını da duymadık. Pasif gay muhtemelen.