Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.179
- 28.888
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekmiş yaw
Yazmıştım maçtan öncede 2. maçta da onla çıkmamalı Prestianni'yi oynatsa o çok yetenekli oyuncu.Bu ivanovic ne kötü topçuymuş yav.
cift forvet ivanovic pavlidis yapıp kanada şeldrupu koyacak bence pavlidisi kitlesinler bu çöpte gol atsın diye düsünecek muhtemelenYazmıştım maçtan öncede 2. maçta da onla çıkmamalı Prestianni'yi oynatsa o çok yetenekli oyuncu.
Zaniolo'ya karşılık bize versinler o zaman. Genç kontenjanına da uyuyor sanırım. Madem takık yapalım böyle bir güzellik. Yanında da Yusuf hediyemiz olsun.Sheldrerup'a takıkmış hocaları öyle bir kaç yorum okumuştum Benfica forumda.
Gercekmiş yaw
Puhahahah
Sabah tuttugun baliklar gibi üstadO ne yav oha
Aurnes'e mi diyorsunuz bunu o çok iyi oyuncu ama bek ve orta saha oyuncusu onu orta sahaya çekse çok daha iyi oynar.Olm o keltoş sağ kanadı oynatmanın mantığı neydi la sadsadqda bizim Sallai yanında Maradona falan kalır o kadar yeteneksiz bir adamdı
Palamut sezonu daha başlamadı reisSabah tuttugun baliklar gibi üstad
Okan hocanın o oyunu hiç sıkmıyor ve heyecan verici özellikle büyük takımlara karşı ama başarı için dediğiniz de doğru.Malesef doğru bir tespit
hic katılmıyorum arda,mou nun o anlayısı kaliteli ve ileride top tutabilen sahada oyuna akıl katabilen oyuncularla mümkün
ucl kazandıgı inter misal
fakat görüldügü üzere bu oyun anlayısıyla avrupada ligte rezil oluyor
geride bekliyor fakat pozisyonada giremiyor
kendi sahasında 3 isabetli şut attılar galiba
rakip kırmızı yedi dk80e kadar bekliyor degısıklık icin