ŞL 25/26 Play-off M:2 | Benfica 1-0 Fenerbahçe | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Turu kim atlar?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Yalnız bu pavlidis tipik Portekiz-Hollanda forvet balonlarından.. üst seviye liglerde sezonda 6-7 gol anca atar odun

yalnız fb inanılmaz leşti. kaliteye dair hiçbir şey yoktu sahada. öyle ki tek kıpırdanan oyuncuları talişkaydı

herifler kendi ivan bebeklerini de gömüp eledi fener'i. ben bu vincic isimli dy kadar boktan ve şaibeli avrupalı hakem görmedim. arena'da fener'ine puan kazandırmıştı, burda zorlasa da turu aldıramadı. mariborlu acun abisiyle oturup maçtan sonra ağlar artık.

İsmail Yüksek'i oynatmamaya devam ederler umarım. Bundan sonrada Amrabat yerine onun kopyası ve ağırı Alvarez'i oynatsınlar. İsmail keşke orta sahada bizim rotasyonda olsa diyebileceğim bir adam TR yetişmiş yerli aynı zamanda.

takım fotosuna bile girmemiş puşt

GzY54lnXoAANFFS

herifler kendi ivan bebeklerini de gömüp eledi fener'i. ben bu vincic isimli dy kadar boktan ve şaibeli avrupalı hakem görmedim. arena'da fener'ine puan kazandırmıştı, burda zorlasa da turu aldıramadı. mariborlu acun abisiyle oturup maçtan sonra ağlar artık.
herifler uefaya vincic atatmış yaw tesadüfe bak niyeyse bunların en kritik maçlarına bir şekilde bu vincic geliyor hep. 2.iptal golü neydi öyle akılalmaz bir iptal birde sanki görmüş gibi temas saniyede çaldı.

Ilker canli yayinda aglayacak (TRT Spor)

Hakem cok kötüydü

Burda Okan hoca ile o dönem dalga gecenler oldu ama hoca bosuna yerden yere vurmadi bu hakemi

Sacma sapan seylere faul caldi oyunu kritik yerlerde durdurdu

Benfica’nin attigi gol tertemiz

O golün iptali kesinlikle saibeli bir karar

Geri
Üst Alt