SL 26/27 H:1 | Beşiktaş 1-0 Eyüpspor | MS | 16 Ağustos | beIN Sports 1

Valerin ismail dönemi ile ayni durumdalar

Sezonu erken actiklari icin fiziksel olarak iyiler

Bu kez kasim olmaz belki ama aralik olabilir havlu atma isi cünkü hala fazlasiyla eksikleri var

1.5 pozisyona giren takım önde bastı diye mi ovuldu şimdi?

2022- 2023 sezonundaki kadar güçlü bi kadroları yok,o sezonki havaları da yok

2024-2025 sezonuna başlamadan önceki boş coşku hic yok heleki bize 5 attıkları maçtaki gibi

Sadece trossard ve vlahovic aldilar ve 2 transferle olmuyo bu iş.en babaları bence rafa silva ve herseye rağmen gedsondu oyuncularin

Trossard daha çok görev adamı,dünya kupası için kıçını yirtti sonlarda arsenalde

ben son 2 avrupa maçında kici kirik takima verdiğim pozisyonlara bakıp şampiyonluk hayali kurmazdım hemen takım hala eksikken

Yeni kurallar iyi hos ama bu macta bana göre sacma bir durum olustu

Bjk’li salih sert bir faul yapti rakibine,hakem faul verdi

Oyuncu’nun neredeyse dizi dönüyordu bu yüzden dogal olarak saglik heyeti girdi oyun alanina

Ama daha sonra ayni oyuncu bir dakika saha disinda beklemek zorunda kaldi

Kurali dogru uyguladilar mi emin degilim ama böyle bir sacmalik olmamali bence

Hakem faul vermez oyuncu kendini yere atar ve saglik heyeti oyuna girerse oyuncu bir dakika saha kenarinda bekler ceza olarak oyunu durdurdugu icin ama benim bahsettigim pozisyon da oyunu bizzat hakem durduruyor sert bir faul oldugu icin

Trossard'ın posası çıkmış, Salah'da aynı şekilde öyle bir hava verdi bana. Avrupa takımlarından sadece ismi kalmış oyuncuları almamak gerekiyor gerçekten, Sane gelirken 29 yaşında burada ne işi var dedik ama harbiden kahvedeki dayı mantığıyla düşünmek gerekiyor bazen. Zaten bu adamlar iyi halde olsalar neden bıraksınlar, Martinelli veya Leao gelirse de aynısı olacağını düşünüyorum.

Adsız.webp

Geri
Üst Alt