⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray 2-2 Çorum FK | MS | 14 Ağustos

1786655419866.webp

Maç sonu maalesef

Bırakın Avrupa'yı, Asya'da, Afrika'da liginde 4 sene üst üste şampiyon olup da taraftarı tarafından eleştirilen bir başkan ve hoca var mıdır?

Ikinarak 2-1 aliriz gibi de neye yarar bu skor? Haftaya erzuruma yenilir gelir bu takim

yeneriz ama rezil bir futbol bekliyorum
ilk haftalarda kazanmak lazım
bu sene çok sendeler bu takım. 80 puan civarı hayal.
kimse hazır olmadan puanları toplayıp ilerisi için kredi açalım kendimize

eveeet. harbiden lig başlıyor ulan. heyecanlıyım.

bu arada türkiye'nin en iyi kalecisi, en santraforu, en iyi kanat oyuncularından 2 tanesi, en iyi 5 stoperinden 2 tanesi, en iyi 5 orta sahasından hiçbiri bizde hjshdkasd

Şaka şaka.

Yarın derbi olsun Lemina yine domaltır bunları bunu da söyleyeyim.

Ligin sefiri Osimhen ve Okan Buruk ikilisinin bu sene bizi inanılmaz şekilde cendereden çıkaracağına inanıyorum.

Bizimkilerin hazırlık maçlarındaki ciddiyetsizliğini bu maçta daha iyi anlayacağız.. muhtemelen gayet iyi oynayıp net galibiyet alacağız.

lang aspirilla bile yok takımda

Mental.olarak zor mac ,ne taraftar hirsli, ne takim pozitif hava veriyor, yonetim desen ortada yok...

Kotu mac gidisati ya da skorda kaos baslar artik

Ruhsuz bir TD ve oyuncular grubundan olusan bir takim, bügün ise ilk defa Süper Lig macina cikip dört yildir sampyion olan takima karsi full hirsla cikacak bir corum var, kaybedecekleri hicbirsey yok, tam tersine herseyi kazanabilecek bir ortam var Corum icin, aksam 40lik delikanli atsan corumun kadrosuna o bile bu durumda ölümüne oynar.

Kafalar karışık. Yeterli konsantrasyon olmazsa elimize yüzümüze bulaştırırız. Okan hocam nasıl motivasyonla çıkacak göreceğiz.

Geri
Üst Alt