⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray 2-2 Çorum FK | MS | 14 Ağustos

Bunun olacağını bekliyordum zaten şaşıran var mı acaba. Resmen hazırlık maçlarında bas bas bağırıyordu takım ben hazır değilim diye, yönetimi zaten Allaha havale ediyorum hainliğin kitabını yazdılar. Şerefin var ise istifa edersin sayın Özbek

Baris Alper, torreira, sanchez satılsın dedik. Ederini bulan satılsın dedik, yerine daha iyisi gelmez dediniz...demediniz mi? Futboldan anlamayan Galatasaray taraftarını dinleyen , değer veren yönetim istifa! Şampiyonluğu satan hain yönetim istifa! Genç oyunculara haksızlık yapan okan buruk istifa!

Osimhen'i satalım değil mi? Osimhen'i satan, satmayı teklif eden, satmayı düşünen ya haindir ya maldır.

Şutör oyuncu ne kadar önemli işte bizde hiç yok, sara, sane, yunusun şutları komik. Osimhwnden başka gol atacak yetenek yok takımda. Fbde çok şutör var bu sene farkı bu belirleyecek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar şut özürlüsü bir takım olamaz. Ya dağa taşa vuruyorlar ya da kız gibi kalecinin üzerine. Siz ne çalışıyorsunuz ya. Bu başımızdaki adam ne işe yarıyor. Kaç senedir bir tane şutunu geliştiren topçu olmaz mı?

Geri
Üst Alt