⚽ SL 26/27 H:1 | Galatasaray - Çorum FK | 21:30 | 14 Ağustos

20260802_165750-webp.330124

0-0 yahut 0-1 bekliyorum

4 yıldır fb daha puan kaybetmezcilerin, tırsaksaraylıların kocalığını yapmaktan bitap düşmüştüm bildiğiniz üzre

lakin bu sefer en ufak ışık yok. Rezalet bir sezon bizi bekliyor

0 totem

Maçın skorundan daha önemli olan tirübünler bence.
Sosyal medyada karşılıklı atışmalara denk geldim.
Tirübünlerin karışması takıma negatif yansır.
Sadece şunu söyleyeceğim:
YAŞASIN GALATASARAY.

24-25te şuayipin son dk kafa golü attığı 1 maç wardı. O şekil bi 2-1 weya 1-1 bekliyom

Corum’un teknik direktör ugur ucar

Rakip analizlerine cok önem veren bir teknik direktör

Takimin motivasyonu neredeyse yok gibiydi hazirlik döneminde bu yüzden sikintili bir mac olabilir

Taraftar etkisiyle takim uyanirsa iyi bir baslangic da yapabiliriz ama dedigim gibi hersey oyuncularin istegine bagli

Bu sezon herkesin kariyer sezonunu oynamasi lazim su andaki kadro ile sampiyon olabilmek icin. Sara 10 gol 15 asist filan yapmasi lazim.

Fikstüre bakinca ilk dört macini kazanan büyük avantaj elde eder cünkü dördüncü hafta fb bjk maci var

O mac öncesi fener samsun’a gidecek

Bu yüzden bizim ilk dört maci kesinlikle almamiz lazim

Yenilmeyiz herhalde bir zahmet.

smolcic diye defansları var kocaelispordan gelen osimhen i iyi tutmuştu dikkat edelim

Bu maçta yaşayacağımız olası bir puan kaybının, kazanmamızdan daha faydalı olacağı kaanatindeyim. Kazansak diyecekler ki, "bakın hala ligin en iyi kadrosuna sahibiz, kadromuz çok iyi heheh."

Beuno Fernandes, Leao izleyecez diye heycanlanacaktık. Saatler geçmeyecekti. Şu halimize bak. Sıfır motivasyon.

Geri
Üst Alt