Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.072
- 12.528
- 963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar da derbi deplasman kazanmak zorunda bizim gibi iste (diger ikisini dahil edeceksek, dahil olmazlarsa su an abuk subuk 1 puan avantajliyiz)Can ağabey şimdi bi derbi deplasmanında sarı kart görmek zorunda fb doğru muyum![]()
Beraberiz dostumaybarsım şamp olalım gerisi önemli değil
Onlarınki başka bir büyüklük...imiş. Kendilerine has bir Dünya kurmuşlar ki Tıp dilinde ''Şizofreni' deriz; literatüre ''Toplu Şizofreni'' kavramını da soktular; gerçekten büyük bir camia!..Ahahahaja fenerliler her zaman her yerde en büyük fener diye bağırıyor... bunlar da mı tiner koklamaya başladılar![]()
Bu bilgi bana sanki dogru degil gibi geliyor. Bildigin haksiz rekabet olur cunku.Bu 20 tane yabancıyı maçına göre değiştire değiştire kadroya tescil ettirip farklı maçlarda toplam 10'dan 14'ten fazla yabancı oynatma mevzusu doğru mu ya transfer kapanana kadar?? Avrupa maçlarında olabilir mantıken de ligde izin verilmesi saçmalık...
Bu bilgi bana sanki dogru degil gibi geliyor. Bildigin haksiz rekabet olur cunku.
?? Hangi Ismail'e? Hangi arka sokakta?Oyy birisi arka sokakta ne kufretti ismaile.aboouv kudurdu kudurdu

babası vefat etmiş 3 gün önce
bunla ilgili olabilir heis , maç sonu spiker de söyledi
Adamın 3 gün önce babası ölmüş heis
Birkaç gün önce babası ölmüş adamın sanırım... Sebep o mu bilmiyorum ayrıca bilgi olarak vermişti spiker, belki ondan sevinmemiştir...
Ne yaptı itŞikrinyar inşallah geberirsin aşağılık herif
Hangi blokta kombine?Gençler kombinem vardı bu arada dünkü maçtan sonra şikecilerin galibiyetini canlı izlemeyeyim diye gitmedim keşke gitseydim