Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.974
- 28.181
- 1.933
önder közen akil adam gibi kalıyor ülke futbolunda. düşün seviye oralarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en mal rakibine sahibiz ancak mallık konusunda da rekabete girecek kadar malız.
Ake’nin bolgesine kayip adami bek tarafina gondermeye calisiyo kendi de golu atan adami bombos birakmis aptal herif. Bi bok olmaz bu salaklardan yinesendeki bu nude aşkına şapka çıkarıyorum azizim playboy dergim
heryerine yaliyorum gb
Adnanım, @Onur Bakır gaza geldim birazdan pirelli takvimi paylaşıcam dedi, forum olarak çok şanslıyızsendeki bu nude aşkına şapka çıkarıyorum azizim playboy dergim
forum kuralları gereği nude yasakmışGb puan alırsa nude![]()
Katilmiyorum. Çok sevindim puan kaybina ama adamlar çok tehlikeliydiCok kötü durumdalar oyun olarak
Biz kesinlikle daha iyiyiz dünkü oyuna göre
Dün bizdeki sansizlik top sevmedi fazlasiyla pozisyon harcadik
O Tongaye bizim Baristan bi 10 kat daha faydali oynadiAdamlara helal olsun sonuna kadar oynadılarda.Hücumda tongayın yanında 1 tane akıllı adam olsa 3. golüde atarlardı.
He ben stadin etrafinda bunlar otobuse binerken birileri bir sey dedi zannettim. Yanlis alarm.Td olana, cadde tarafinda oturuoyorum ya , evine giderken saydirdi valla
Aklınıza ne gelirse yaparız da dedi açık açık tehdit etti. Dur bakalım sen diyorsun diyen çıkacak mı? Aklınaza ne geliyorsa dedi Hahahha herkesin aklına o sezon geliyorSene sanki 2008
Mahmut Uslu: "Fenerbahçe'nin Salı günü Şampiyonlar Ligi play-off maçı var. Bir erteleme istendi, onu da yapmadılar. Ama bugün gördük ki kafa yapıları aynı şekilde devam ediyor. Bugün yaklaşık iki tane penaltımız verilmedi. Talisca'nın vurduğu topta kol çok açık. Penaltı ve kırmızı kart. Kitapta öyle yazıyor.
Skriniar napıyo la burda anlayabilen var mı?![]()