Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.326
- 3.976
- 2.248
Bu Salah bidonunu iyi çakmışlar lazlara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav hala gördüğümde aynı şeyi düşünüyorum Salah ve Trabzon ne alakaEkli dosyayı görüntüle 331516 ben nerdeyım
Fb'nin şampiyon olmasını mı istiyosun kanks yavişte bu kadar ya
Şampiyonluk zaten garanti.Çorum paşadan iyi takım bu arada Trabzon’dan yol olmaz fenerle çekişiriz bir iki kalite işime şampiyon oluruz
metehan mimaroğlunun çıkıp oyuna salahın girmesi parelel evrende olcak iş değil aslındaYav hala gördüğümde aynı şeyi düşünüyorum Salah ve Trabzon ne alaka

Ligde çekişme oluyor işte ben bunu dert etmiyorum bizimkilerin aksiyon almaması saçma sadeceŞampiyonluk zaten garanti.
Buradaki asıl komedi 2.cilik yarışı için diğer alt seviye takımların bu kadar çok para harcaması.
Dur hemen umudunu kaybetme. Yarin kara kartalimiz var dahaFb bugun sampiyon oldu
aradaki fark osimhen furkan hocam.Onlarda sürekli orta denedi bizde denedik bizdeki 2 tane attı onlarınki atamadı.5 şampiyonluğu olan okan hocayla fatih tekke aynı taktiği yapıyorsa kapanan takımlara karşı durum kötü bizim için.ts bizden kötü biz dün baya iyi oynadık şansızdık eksiktik