Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.031
- 31.139
- 2.098
Genel af mi çıktıbugun ban yok kımseye yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genel af mi çıktıbugun ban yok kımseye yaa
Buna itirazım yok da haftaya Batrakov oynarken de aynısı olunca gelip aynı sorunlar yaşanacak.Osimhen istediği gibi oynayabilir bu takımın kralı o çok ortada gözükmeylden 1 gol 1 asist
kufretmezler heralde dıye dusundumGenel af mi çıktı
Allah söyletiyor bilgimi temennimi?Hazır BAY çok kötüyken ve Yunus sağda resital sunuyorken şu Sane'yi solda görelim be. Adam takımdan ayrılacak bir dakika solda izlemedik.
Rodri'yi mi kiralıyoruzSerdar Kelleci maçtan sonra 8 numara açıklanacak Dursundan özür dileyecek herkes diyor
Yaa ben umutluyum o çocuktan desemDaha bu takıma ugucukwu katılacak
Talip varsa Sara'yı hemen satalım.
Valla direk bu maç geldi aklıma, bizim orta sahaya Fernando gibi adam almamız lazım...Hertha berlin hazirlik macinda ikinci yari ndiaye fernando girince oyun nasil degistiyse aynen öyle degisir 2 yeni orta sahaya
Ama bunlar 0 orta sahayla kapatacak dönemi hepimiz biliyoruz
Sana ne Recep bey buraya gelip Gool demek mecburiyetindemiyim? Maç izliyorum maç bitince de yazıyorum. Sana ne?bi tane gole sevınme oyuncu övme yok direk olumsuz msj
sebep nedir
Rodri'yi mi kiralıyoruz
AllahhhhhhhhhSerdar Kelleci maçtan sonra 8 numara açıklanacak Dursundan özür dileyecek herkes diyor
Kim yapacak bunuBarış <-> Sane
Sara <-> Nhaga
Lütfen hocam