⚽ SL 26/27 H:2 | Erzurumspor 0-4 Galatasaray | MS | 21 Ağustos

Şansımıza erzurum ligin en dandik kadroya sahip klübü şu an. Dişli bir takım gelse hakkaten madara olabilirdik de Erzurumu yenerler bir zahmet diye düşünüyorum

Hiç 5-1 6-1 lik skorlar görmez olduk son yıllarda. Aşırı kısırız bu konuda.

1-0 olsun bizim olsun öyle hiç fark atarız falan diyemiyoruz zor bir maç burası Süper Lig

sabah uyanınca çorumla maç var sandım psikoloji falan gitti

Erzurum çarşı pazar, leylim aman aman.

Büyük Cimbomlu İbrahim Erkal ağabeyimiz yaşasa Erzurumlu olmasına rağmen kalbinden Cimbom kazansın isterdi.

images

Acayip gerginim. Şampiyonluk maçı gibi bir maç bu. Ve üzerimizde tüm camiada Berbat bir enerji var.

Bu maçta 3 puan gelmezse -evet lig uzun vs biliyorum- bence şampiyonluk elimizden net gider. Toparlama ihtimalimiz elbette yine var ama bence bu atmosferde mümkün değil. 3 puan şartoğluşart

Bu maç çok çok çok önemli. Bu maçı atlatırsak biraz işler rayına girer

Dün Erzurum un kadrosuna baktım, yani büyük konuşmayacağım ama yenemiyorsak şu kadroyu herkesi satsınlar paf takımla fln çıklaım diğer maçlara.

En az 4 farklı bir galibiyet lazım. Üstüne de transfer hareketi ölü havasını kaldırır

Uplayayim, trabzon turu falan daha cok konusuluyor macimiz olan gunde.

Muhtemelen rakip bu haftada takılacak gibi duruyor. Güzel bir galibiyet ve sonrasında transferler ile rüzgar öyle bir terse döner ki.

VAR'a yerli hakem atanmış. Yabancı yerli bu sene karışık gidecek herhalde.

yenemiyorsak cidden para harcamaya gerek yok , bosuna para gitmesin zaten sampiyon olamayiz.

Geri
Üst Alt