⚽ SL 26/27 H:2 | Erzurumspor - Galatasaray | 21:30 | 21 Ağustos

3 puan alırsak

IMG_6552.webp

Lige yeni cikmis 2 takimdan ilk 2 macta da puan kaybetme riski...

Cok detayi sansa birakiyorlar...(Genel diyorum, batrakov gelse bile bence oynamayacakti)

Normal şartlarda Erzurum maçını güle oynaya kazanmamız lazım ama Okan hoca varken güvenmiyorum. Biri Çorum maçında Kaan Ayhanın girdiği oyuna Renato Nhaga'nın neden giremediğini mantıklı bir şekilde açıklayabilir mi? Maçtan önce açıklama yapıyorsun, hücumcu oyuncu eksikliğimiz var diyorsun. Kamp boyunca seninle olan u19 kadrosundan 1 -2 oyuncuyu neden kadroya eklemiyorsun? Sen Galatasarayın formasını 19 yaşında giymedin mi? Bu adamın gelişimine katkıda bulunduğu 1 tane genç futbolcu var mı Galatasaray özelinde. Umarım Batrakovu da harcamaz.

Amed maçında Erzurum pek iyi görüntü vermedi geçen yılın kadrosuyla çıktı maça. Bizim bu maçı Okana rağmen rahat yenmemiz lazım.

Nerden çıktı bu maç ya, ne güzel keyfimiz yerindeydi, puan kaybından sonra dellen mellen hocaya yönetime söv bir sürü iş.

Ligin en zayıf takımı puan bırakırsak şampiyonluktan filan bahsedilmesin minimum 0-3 bitmeli

Lige yeni çıkmış 2 takımla baslamak büyük avantajdi
Bi zahmet yenin Erzurum'u

Yani rakibi küçümseme olarak görünmesin tam tersi bizim büyüklüğümüzü hesaba katarak konuşuyorum, 4'ten az fark atarsak yazıklar olsun denir o ayarda bir maç.

Bir sekilde almamiz lazim bu maci.

Ilk mac evinde kaybettigin 2 puan altin degerinde olacak sezon icinde( 5 fark onde olsak 7 olabilirdi diye kafamda yer edecek mesela) . Yonetimin kumar moduna yazar.

Devami yine lige yeni cikmis ekipten puan kaybi olursa ortalik karisacak.

Geri
Üst Alt