SL 26/27 H:2 | Fenerbahçe 4-2 Konyaspor | MS | 22 Ağustos | beIN Sports 1

yok yani resmi açıklama geldimi ,hangi maclara yabancı var olacak
hiç bilgilendirme görmedim ben ligte yabancı var olacak diye
Belirli maçlar yokmuş anladığım her takıma dengeli biçimde sezon içinde dağıtacaklarmış. Okuduğum bir haberde böyle yazıyordu resmi açıklamayı bilmiyorum.

katılan olurmu bilmiyorum hücum oynatan ismailin oyunu bence geçen seneye göre daha kötü cok fazla açık veriyorlar

Sezon başı etkisi mi bilmiyorum ama geçtiğimiz sezonlarda daha hızlı kazanıyorlardı topu geri. Bu kadroda kimse top kazanmak için kasmaz orta ikili dışında. Konya rahat rahat pas yaptı. Dengesiz takım olmuşlar. Ben çok rahatsız olmadım bu akşamdan. Bjk daha ciddi rakip lig için.

Sezon başı etkisi mi bilmiyorum ama geçtiğimiz sezonlarda daha hızlı kazanıyorlardı topu geri. Bu kadroda kimse top kazanmak için kasmaz orta ikili dışında. Konya rahat rahat pas yaptı. Dengesiz takım olmuşlar. Ben çok rahatsız olmadım bu akşamdan. Bjk daha ciddi rakip lig için.
katılıyorum ki konya boktan bir takım kadrolarına hiç takviye yapmamışlar
bence sezon basından ziyade fener kadrosu yaşlı ve ismail bunlara press oynatmaya calısıyor ama takımın ön adamları hiçbiri defans yardımı yok muric bile gelmiyor ilginç
talisca asensıio wood ile goller üretirler diyordum
hızlı ve atlet takımlar bunları 10 dk da 2 lik yapabilir berbat durumdaki konyaya nekadar açık verdiler

4. Golü yeni gördüm onuda hatalı yemiş. Ulan karadelik Deniz. 3. Golde normal zekanın olmadığını gösterdin zaten

Saneden çıkıp greenwood almalıydık
1000034301.webp

Geri
Üst Alt