SL 26/27 H:3 | Amedspor 2-1 Trabzonspor | MS | 31 Ağustos | beIN Sports 1

Kavgalar olmus, birisi trabzon tribunune cevik muvvet mudahelesi falan yazmis?

Amedspor XI: Lafont, Umut, Dellova, Bates, Krasniqi, Raveloson, Gökhan, Sor, Saba, Ballet, Diagne.

Trabzonspor XI: Onana, Cabral, Nwaiwu, Savic, Mustafa, Melih, Fabinho, Salah, Muçi, Saviolo, Onuachu.

Valla kimse kusura bakmasın ama geçen sene bize yarım saat şınanay eşliğinde ana avrat küfür ettiren trabzon yönetimine karşı saldır amed diyorum bende.. umarım yenilip rezil rüsva olurlar.. trabzona karşı öfkem hala geçmiş değil!!

Birde yenilirlerse malum sebeplerden ötürü bunu hazmedebilmeleri imkansız. İstifa edip daha sonra u dönüşü yapan fatih tekke konusunda ne yapacaklar onuda çok merak ediyorum..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kimse kusura bakmasın ama geçen sene bize yarım saat şınanay eşliğinde ana avrat küfür ettiren trabzon yönetimine karşı saldır amed diyorum bende.. umarım yenilip rezil rüsva olurlar.. trabzona karşı öfkem hala geçmiş değil!!

Birde yenilirlerse malum sebeplerden ötürü bunu hazmedebilmeleri imkansız. İstifa edip daha sonra u dönüşü yapan fatih tekke konusunda ne yapacaklar onuda çok merak ediyorum..

tarafsız kalabilirdin neden amed denen PKK takımını destekliyorsun ?

tarafsız kalabilirdin neden amed denen PKK takımını destekliyorsun ?
Canım öyle istiyor hocam.. futbol maçı bu, savaş değil. Siyasi tepkimi seçimlerde kullanmayı tercih ediyorum. Umarım toplumumuz bu konudaki tepkisini amed'e değilde, siyasilere yapar seçim zamanı.. neyse konumuz futbol..

Diyarbakir'liyim, Kurd'um. Hic bir zaman teror sempatizani olmadim. Aksine aklim erdiginden beri, illa kendimi bir seyle ifade edeceksem, Ataturk sempatizaniyim. Amed'in hangi niyetlerle kuruldugunu bilmiyorum ama mevcut siyasal ortamda kollandigi kanaatindeyim.

Yine de sehrimin takimidir. Super Lig'de gormek hosuma gidiyor. Basarili olsunlar isterim.

Amed'i milli guvenlik sorunu olarak gormeseniz keske. Cunku degiller.

Canım öyle istiyor hocam.. futbol maçı bu, savaş değil. Siyasi tepkimi seçimlerde kullanmayı tercih ediyorum. Umarım toplumumuz bu konudaki tepkisini amed'e değilde, siyasilere yapar seçim zamanı.. neyse konumuz futbol..

ya yaşın KÜÇÜK yada ülkedeki iklimden haberin yok yada pek ilgilenmiyorsun

Umarım ilk seçenektir kendi adıma öyle düşünüyorum

Şu twiti atan takıma CANIM ÖYLE istedi savaş değil futbol diyorsan bence bir takım şeyleri kendi adına gözden geçir derim

Konuyu başka yerlere çekmeyin. Amedspor bu lige çıkmış ve dolayısıyla 34 hafta boyunca maç yapacaklar. O yüzden futbol yorumu yapacaksanız öyle konuşun konuyu saptıranlar atılır konudan.

Bu nwawiyu midir nedir çok abartılıyor bence çok kötü stoper iqsu düşük baya

Şu 2 maçı (bjk corum) aynı saate koymaları tam bir ahmaklık.. koy birini saat 19.00'a her 2 maçıda izleyebilsin işte sporseverler.. tff hangi işi doğru yapıyor ki??

Geri
Üst Alt