Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.970
- 13.075
- 2.483
Ege abi Feneri tutmaya bahane arıyon sen deAmedspor fenerle maç yapsa feneri tutarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ege abi Feneri tutmaya bahane arıyon sen deAmedspor fenerle maç yapsa feneri tutarım.
tarafsız kalabilirdin neden amed denen PKK takımını destekliyorsun ?Valla kimse kusura bakmasın ama geçen sene bize yarım saat şınanay eşliğinde ana avrat küfür ettiren trabzon yönetimine karşı saldır amed diyorum bende.. umarım yenilip rezil rüsva olurlar.. trabzona karşı öfkem hala geçmiş değil!!
Birde yenilirlerse malum sebeplerden ötürü bunu hazmedebilmeleri imkansız. İstifa edip daha sonra u dönüşü yapan fatih tekke konusunda ne yapacaklar onuda çok merak ediyorum..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım öyle istiyor hocam.. futbol maçı bu, savaş değil. Siyasi tepkimi seçimlerde kullanmayı tercih ediyorum. Umarım toplumumuz bu konudaki tepkisini amed'e değilde, siyasilere yapar seçim zamanı.. neyse konumuz futbol..tarafsız kalabilirdin neden amed denen PKK takımını destekliyorsun ?
ya yaşın KÜÇÜK yada ülkedeki iklimden haberin yok yada pek ilgilenmiyorsunCanım öyle istiyor hocam.. futbol maçı bu, savaş değil. Siyasi tepkimi seçimlerde kullanmayı tercih ediyorum. Umarım toplumumuz bu konudaki tepkisini amed'e değilde, siyasilere yapar seçim zamanı.. neyse konumuz futbol..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de hic begenmedim.Bu nwawiyu midir nedir çok abartılıyor bence çok kötü stoper iqsu düşük baya