Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.991
- 5.164
- 718
sneijderin 10 şutu mu ne vardı bi maçtagerçekten normal bir istatistik değil bu - ben hiç karşılaşmadım
bakılması lazım kaç kere kim yapmış acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijderin 10 şutu mu ne vardı bi maçtagerçekten normal bir istatistik değil bu - ben hiç karşılaşmadım
bakılması lazım kaç kere kim yapmış acaba.
Jankat için ben de aynısını söylemiştim, bazı arkadaşlar illa 2.kaleci olmalı diyorlar ama bu tansiyonu bu tecrübeyle kaldırması çok çok zor. Düzenli oynaması lazım, Uğurcan sağlam olduğu sürece zaten 2.kaleciler forma bulamaz ama forma şansı geldiğinde de bugün özellikle 2.golden sonra ki genel izlenimi tedirgin etti, topu ıskalaması falan pek güven vermedi açıkçası.Osimhen adlı anomali olmasa resmen orta sıralar için mücadele edecek bi takım görüntüsü var.. Sezon başı deyip daha fazla eleştiri sunmayalım..
Batrakov iyi çocuk, adaptasyonu sağlarsa iyi katkı verecek..
Acil olarakJankatı kiralayıp Günayı tekrar kulübeye çekmek lazım.. İyi kaleciliğini, kötü kaleciliğini geçtim.. Tek ayaklı kaleci olmaz.. Bunlar nasıl genç yahu? Eksiğini çalışarak gidermeye, hafifletmeye çalışırsın.. Arkadaş hiç mi sağ ayak topa vuruş çalışmazsın..
1,87abi göztepenin boy ortalaması 2 metre falan mı ? ben türkiye süper liginde hiç bu kadar fizikli bir takım görmemiştim. adamlar bizi 90 dakkanın bi 20-25 dakkasında sahadan sildi. topu sürekli havaya şişirdiler ve akıl tutulması yaşadık çoğu zaman. bi 10-15dk paramparça ettik adamları,öyle devam etsek 4-5 e yürürdük. dengelenince direkt onlara döndü ibre.
Evet o degisikliklerle takim corbaya dondu. Ritm bozuldu. O yuzden Sara gibi hem ikili mucadeleye girebilecek hem de pas oyunu yapabilecek adam lazim. Kisaca Sara'nin upgrade edilmis hali gerek.sara çıkana kadar harika top oynadı takım batrakov girince. herkes yerini buldu gibi bir şey bir anda.
sara çıkınca cortladı o düzen - apo da çıkınca kaos oldu açıkçası.
Olumlu sinyal az kalır. Penaltı poz dahil, iki gölde ataklari başlatan o oldu. Birde aşırı şekilde ceza sahası içinde bitiyor. Bu çocuğun gol uretememesi skandal olurBatrakov ilk mac olarak gayet olumlu sinyaller verdi. Olacak. Arkasina iyi bir orta saha alirsak onun da verimi artacak.
Maçı izlemeyen biri Göztepeye nefes aldırmadık zanneder.
Valla benim ilk gördüğüm liderlik, oyun okuma, soğukkanlılık. Takımın batrakovla oynamayı öğrenmesi gerekiyor. Bu çocuk gereksiz pası azaltır, oyunu hızlandırır. Saranın barışın yunusun eveleyip gevelemeleri azalırÇocuk sahaya tamamen hakim, ilk dikkatimi bu özelliği çekti. Çevresinde olup bitenin farkında ve tekte güzel işler yapıyor. Heyecanını yendikten sonra çok daha fazla faydalı olacak. Forma giydikçe açılacak. Umarım Okan yemez başını.
evet. birkaç senedir ligin en uzun takımıabi göztepenin boy ortalaması 2 metre falan mı ? ben türkiye süper liginde hiç bu kadar fizikli bir takım görmemiştim. adamlar bizi 90 dakkanın bi 20-25 dakkasında sahadan sildi. topu sürekli havaya şişirdiler ve akıl tutulması yaşadık çoğu zaman. bi 10-15dk paramparça ettik adamları,öyle devam etsek 4-5 e yürürdük. dengelenince direkt onlara döndü ibre.
Bence ilk maçın heyecanı olmasa bugün en az 1 golü vardı.Olumlu sinyal az kalır. Penaltı poz dahil, iki gölde ataklari başlatan o oldu. Birde aşırı şekilde ceza sahası içinde bitiyor. Bu çocuğun gol uretememesi skandal olur