⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

Şu takimda batrakov ve sane nah yedek olur

İnsan önce bi aynaya bakar da çirkinliğini görür

Çok çirkin bi hücum hattı

Takımın 5 senedir problemi oyun kurulumu. Oyun kurmuyor ya da kurmak istemiyor. Baskı yapıp kapıp atalım. Adam uzun oynuyor bir şekilde çıkıyor ne yapacan. Oyun kur bir sakin ol , bir organizasyon yap bir adam kaçır verkac yap , bir şut hazırla . Yok ,yok yok....

Hücumda yaratıcı değiliz maalesef. Barış ve yunus osimhene yeterince destek veremiyor.
2. yarı başında sane ve kaan ayhan hamleleri bekliyorum okan hocadan..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın genelinde bir isteksizlik,vurdumduymazlık herkesin surat 5 karış nedense

çünkü en az senin benim kadar sosyal medyada vakit geçiren insanlar.

hepsine felaket eleştiri veya takımdan gönderin artık yenisini getirin diyen çok fazla.

hee bu gayet normal, fakat ego diye de bir şey var. yerliler özellikle çok keyifsiz. uğurcan dahil bu arada.

e torreira lemina sara gidiyor mu kalıyor mu sürekli haberler var vs.

bu takımın transfer dönemi bitmeden mentali düzelmez.

2 tane net orta saha lazim su takima 1 tane falan yetmez. Sallai-Singo’dan biriden cikip Nellson’u da yollayarak 2 tane direkt 11 orta saha almak lazim. Sara-Lemina-Torreira’dsn birinden de cikip yedek forvet almak lazim bu orta sahayla sicarlar agzimiza. Abdul yerine de direkt 11 oynayacak biri lazim mabadini kaladiramiyo herif.Baris’i da isteyen keriz varsa satim gitsin dermani yok herifin.
Jakobs yerine de sol bek lazim diyecem de bunlarin hepsini 5 gunde becermeyi bırak 3 ayda beceremez bu yonetim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu orta saha değişmeli diyoruz.. torreira isterse sabaha kadar koşsun boş.. hiçbir etkisi yok oyuna ne uzun top ne adam geçme ne ara pas.. adamlar fiziksel olarak eziyor geçiyor adamı.. bir an önce çıkmalı... sara ortasahaya yunus 10 numaraya, sana ve barış açık..

Geri
Üst Alt