⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

takım desteklenecek olması gerektiği gibi

maç önü maç sonu tepki olur o kadar

sizin gibilere kalsa her topçu ıslıklanacak 90 dk hadi ordan
Hata yapan ya da kötü performans sergileyen olursa zaten ıslıklanır ben ıslıklamam ama staddaki ortamın gerginliğinden futbolcularda etkilenecek. Geçen çorum maçında bile sinyaller başladı bu maç yıkılır.

Full tepki istiyorum , oyuncular morali bozulmuş mozulurmus umrumda değil. Bizi bu kadar oyalayıp yalan söylemeye kimsenin hakkı yok.
Yönetimin temel görevi mevcut kadroyu rahatlatıp sahadaki baskıyı hafifletmek olmalı.

Şimdiyse sahaya çıkan çoğu futbolcu Osimhen vs hariç hata yaparsam taraftar beni bugün yer diyerek çıkacak. Barış mesela geçen seferki gibi orta açarken 5 kez filan düşünecek çünkü yönetimin yapamadığını sahadaki futbolculara ekstra yük olarak dönecek.

Bu saatten sonra ne olacaksa bu hafta olmalı en sert tepki koyulmalı ki 4/4 yaptık tam destek hikayesini geçecez 5/5 için gerekeni yapmayanlara direk çökmek lazım.

hee aynen maç esnasında full yönetim istifa falan filan.

tribünle alakanızın olmadığı buradan belli oluyor.

Yönetimin temel görevi mevcut kadroyu rahatlatıp sahadaki baskıyı hafifletmek olmalı.

Şimdiyse sahaya çıkan çoğu futbolcu Osimhen vs hariç hata yaparsam taraftar beni bugün yer diyerek çıkacak. Barış mesela geçen seferki gibi orta açarken 5 kez filan düşünecek çünkü yönetimin yapamadığını sahadaki futbolculara ekstra yük olarak dönecek.

Bu saatten sonra ne olacaksa bu hafta olmalı en sert tepki koyulmalı ki 4/4 yaptık tam destek hikayesini geçecez 5/5 için gerekeni yapmayanlara direk çökmek lazım.
100/100

O sinir bende de var emin ol kat kat var. Icimde kufur kiyamet modundayim.

Fakat kendini paralasan ne olur, 2 aydir tepki var. Yayinlarda artik sert konusuyorlar dayanamiyorlar, kimisi taraftara yaranmak icin oyle yapiyor.

Ama yonetim ne yapiyor 5 kisi, baskanin hanimi dahil poza gidiyor. Cikisinda "calismalarimiz suruyor" falan diyor gulerek.

Kiyaneti koparaen gecmeyecek o mesaj bu profil insanlara.

Su an tek sahip cikilmasi gereken sey takim. Mac oynanirken tepki yanlis olur, elindekine de zarar verirsin.

O sinir bende de var emin ol kat kat var. Icimde kufur kiyamet modundayim.

Fakat kendini paralasan ne olur, 2 aydir tepki var. Yayinlarda artik sert konusuyorlar dayanamiyorlar, kimisi taraftara yaranmak icin oyle yapiyor.

Ama yonetim ne yapiyor 5 kisi, baskanin hanimi dahil poza gidiyor. Cikisinda "calismalarimiz suruyor" falan diyor gulerek.

Kiyaneti koparaen gecmeyecek o mesaj bu profil insanlara.

Su an tek sahip cikilmasi gereken sey takim.
Tepkinin sınırı vardır sen alışılmış devam edersen zaten aynı şeyleri döndür dolaş önüne servis ederler ama sert tepki gösterirsen bir şeyler değişir ya da değişmek zorunda kalır gider başkanın etmese bile yöneticin istifa eder günün sonunda oklar fazlasıyla başkana döner.

"Aynı şeyleri tekrar tekrar yaparak farklı sonuç beklemek deliliktir" bu söz bile bir çok şeyi ifade ediyor.

1 maç kaybetsen ya da kazansan ne değişecek ki 34 maçlık kocaman bir seri öyle 102 puanlık dönem olmayacak anadoluda taş gibi puan kaybedebilirsin gidip Göztepe'yi yenmek içinde tribün desteğine ihtiyacın yok sahadaki adamlar bu kadar etkileniyorsa yine yönetimin sorunudur yarın Barış Alper acaba orta açarsam ne olur diye düşünecek yine yönetimin sorunu ki muhtemelen baskıyı sonuna kadar hissedecekler.

Hatta iddaa ediyorum yarın sahada kötü performans gösteren kim olursa onlarda bu gergin ortamdan nasibini alacak.

Tepkinin sınırı vardır sen alışılmış devam edersen zaten aynı şeyleri döndür dolaş önüne servis ederler ama sert tepki gösterirsen bir şeyler değişir ya da değişmek zorunda kalır gider başkanın etmese bile yöneticin istifa eder günün sonunda oklar fazlasıyla başkana döner.

Aynı şeyleri tekrar tekrar yaparak farklı sonuç beklemek deliliktir bu söz bile bir çok şeyi ifade ediyor.

1 maç kaybetsen ya da kazansan ne değişecek ki 34 maçlık kocaman bir seri öyle 102 puanlık dönem olmayacak anadoluda taş gibi puan kaybedebilirsin gidip Göztepe'yi yenmek içinde tribün desteğine ihtiyacın yok sahadaki adamlar bu kadar etkileniyorsa yine yönetimin sorunudur yarın Barış Alper acaba orta açarsam ne olur diye düşünecek yine yönetimin sorunu ki muhtemelen baskıyı sonuna kadar hissedecekler.

Hatta iddaa ediyorum yarın sahada kötü performans gösteren kim olursa onlarda bu gergin ortamdan nasibini alacak.
Osimhen gekdiginden beri en kotu performansini verdi ornegin, cok kotu oynadi. Nasibini mi alacak mesela?

Kufur kiyametten baska yollar var - real taraftari miydi yoksa ispanya geneli miydi, sallarsin beyaz mendil , al sana net mesaj.

Ingilterede bir ara united icinde olmustu herkes sari yesil forma mi be giyiyordu tam hatirlamiyorum, ama takimininin arkasindaydi.

Ben o noktadayim. 21 yasinda adam aldik ortasahaya , islik ve yuhlamami tecrube etsin ulkesinden cikmis hayallerle buraya gelmis cocuk.

Taraftar profilin senin onemli olan. Tivitciler 2 transfere papi dursun moduna girerse yarin onlar kufurde etse , bagirip cagirsada etkisi 0. Ki oyleler hocayada yonetimede laf ediliyor ama sampiyon olunca buyuk baskan, imparator bilmemne. Yanlislari unutuyor her yaz.

Geri
Üst Alt