⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

Aleksey Batrakov'un ilk maçı taraftar tepkininin en yüksek olacağı bir ortama denk geldi. Yönetimin dangalaklığı çocuğu olumsuz etkilemez inşAllah. Bu çocuktan çok umutluyum. Mertens gittikten sonra boşalan yeri dolduracak inşAllah.

bu takım kaç kez mağlup olduğu deplasmanlardan havaalanında karşılanarak güçlenip yoluna devam edip şampiyon oldu

yönetimin yaptığı saçmalıklardan dolayı kimse faturayı sahadakilere kesemez

neyse ki statta hiç karşılığınız yok boş havasınız

Osimhen gekdiginden beri en kotu performansini verdi ornegin, cok kotu oynadi. Nasibini mi alacak mesela?

Kufur kiyametten baska yollar var - real taraftari miydi yoksa ispanya geneli miydi, sallarsin beyaz mendil , al sana net mesaj.

Ingilterede bir ara united icinde olmustu herkes sari yesil forma mi be giyiyordu tam hatirlamiyorum, ama takimininin arkasindaydi.

Ben o noktadayim. 21 yasinda adam aldik ortasahaya , islik ve yuhlamami tecrube etsin ulkesinden cikmis hayallerle buraya gelmis cocuk.
Osimhen hiçbir zaman almaz adam CL dönüşü bile canını dişine takarak oynuyor fazlasını yapıyor. Onun kredisi bitmez çünkü adamın yapabildikleri ortada aynı şekilde Yunus'a da tepki olmaz çünkü o da canını dişine takarak oynuyor ilk 2 haftada açık ara bunu gösterdi sonrasıı için bilemem ama yarın hedef tahtasında olmaz.

Abdülkerim, Torreira, Lemina, Sara, Barış, Sane bunlar için aynısını söylemem en ufak hatalarında muhtemelen ıslıklanacaklar.

Osimhen hiçbir zaman almaz adam CL dönüşü bile canını dişine takarak oynuyor fazlasını yapıyor. Onun kredisi bitmez çünkü adamın yapabildikleri ortada aynı şekilde Yunus'a da tepki olmaz çünkü o da canını dişine takarak oynuyor ilk 2 haftada açık ara bunu gösterdi.

Abdülkerim, Torreira, Lemina, Sara, Barış, Sane bunlar için aynısını söylemem en ufak hatalarında muhtemelen ıslıklanacaklar.
Tamam ama bireysel bakiyorsun, ondan osimhende etkilenir, yeni gelende etkilenir. Onu demeye calisiyorum ben de. Yoksa bireysel olarak "kendine gel" tepkisini hakeden vardir muhakkak ama bahsettigin sekilde tum oyuncularina zararli (benim bakis acimda tabi)

Ben mesela biraksan torreiraya etmedigim laf kalmayacak gundeme gekis sekli ve kaprisi yuzunden. Ama lazim o adamin iyi oynamasi, moralli kalmasi bizim oyuncu oldugu surece. Onun yuzunden sahada tepki hassas is. Dozunu ya da seklini ayarlamamiz mumkun degil.

Futbolcularımızın hepsi öyle ya da böyle elinden geleni yapmaktadır.

Eğer öyle olmasaydı geçen sene şampiyonluk + ŞL son 16 olmazdı.

Hayal aleminden çıkalım.

Torreira vs herhangi bir futbolcu'yu ıslıklamak demek = ben bu sezon şampiyonluktan vazgeçtim yeter ki tepkimi verip rahatlayayım demektir.

Maç önü ve maç sonu, devre arası yönetime istediğinizi söyleyin. Haa Point Hotel taksim meydanda, çok isteyen toplanıp önünde protesto da yapar.

Tamam ama bireysel bakiyorsun, ondan osimhende etkilenir, yeni gelende etkilenir. Onu demeye calisiyorum ben de. Yoksa bireysel olarak "kendine gel" tepkisini hakeden vardir muhakkak ama bahsettigin sekilde tum oyuncularina zararli (benim bakis acimda tabi)
İhtiyacın olan adamı almadığında diğerleri gözüne daha çok batar.

Örnek veriyorum Osimhen yarın sakatlandı 1.5 ay yok arkasından Barış forvete geçmek zorunda kalacak çünkü forvetin yok günün sonunda bu adam o baskıyı kaldırabilir mi kaldırmaz mı sen bu adamı rahatlatacak ne yaptın. Doğru işleri yapmış olsan adam forvete geçse bile tepki olmaz çünkü sen elinden geleni yapmışsındır sonuçta her zaman olacak diye bir şey yok ama yapmadıktan sonra futbolcularda mental açıdan patlayacak.

Yönetim bunu sağlamıyorsa zaten sorun başlıyor en tepeden en dibe kadar domine etkisi oluşuyor insanlarda yönetime karşı o kadar nefret birikti ki en ufak olayda herkes etkilenecek.

Futbolcularımızın hepsi öyle ya da böyle elinden geleni yapmaktadır.

Eğer öyle olmasaydı geçen sene şampiyonluk + ŞL son 16 olmazdı.

Hayal aleminden çıkalım.

Torreira vs herhangi bir futbolcu'yu ıslıklamak demek = ben bu sezon şampiyonluktan vazgeçtim yeter ki tepkimi verip rahatlayayım demektir.

Maç önü ve maç sonu, devre arası yönetime istediğinizi söyleyin. Haa Point Hotel taksim meydanda, çok isteyen toplanıp önünde protesto da yapar.
telefon duvar kagidinda dursun ozbek fotosu da vardir senin

Aleksey Batrakov'un ilk maçı taraftar tepkininin en yüksek olacağı bir ortama denk geldi. Yönetimin dangalaklığı çocuğu olumsuz etkilemez inşAllah. Bu çocuktan çok umutluyum. Mertens gittikten sonra boşalan yeri dolduracak inşAllah.
Ortamdaki tum negatiflikte goztepe macini cozse tsubasa gibi bakicam(abartiyorim tabi). O cocugun tutmasi ve ozguvenli olmasi lazim.

Biz taraftariz desteklemek düser. Ilk 11imiz bu Ligi donunda sallar. Gerisini yönetim halledecektir.

telefon duvar kagidinda dursun ozbek fotosu da vardir senin

ya renktaş 2 haftadır zaten ban yemekten şamar oğlanına döndüm gelen geçen ban'ı yapıştırıp durdu

şimdi öyle bir şey dedin ki

doğru diyorsun deyip telefon fotosu atacaktım, duvar kağıdı olarak da marketlerde satılan ekmeğe sürülen güzel giden bir marka koyacaktım

ama yeter ceza yemek istemiyorum yoruldum

gscimbom hayatımız olmuş

ya renktaş 2 haftadır zaten ban yemekten şamar oğlanına döndüm gelen geçen ban'ı yapıştırıp durdu

şimdi öyle bir şey dedin ki

doğru diyorsun deyip telefon fotosu atacaktım, duvar kağıdı olarak da marketlerde satılan ekmeğe sürülen güzel giden bir marka koyacaktım

ama yeter ceza yemek istemiyorum yoruldum

gscimbom hayatımız olmuş
gscimbom olmayinca sinirden patlariz , burada yazip en azindan icimizi biraz olsun bosalta biliyoruz

İhtiyacın olan adamı almadığında diğerleri gözüne daha çok batar.

Örnek veriyorum Osimhen yarın sakatlandı 1.5 ay yok arkasından Barış forvete geçmek zorunda kalacak çünkü forvetin yok günün sonunda bu adam o baskıyı kaldırabilir mi kaldırmaz mı sen bu adamı rahatlatacak ne yaptın. Doğru işleri yapmış olsan adam forvete geçse bile tepki olmaz çünkü sen elinden geleni yapmışsındır sonuçta her zaman olacak diye bir şey yok ama yapmadıktan sonra futbolcularda mental açıdan patlayacak.

Yönetim bunu sağlamıyorsa zaten sorun başlıyor en tepeden en dibe kadar domine etkisi oluşuyor insanlarda yönetime karşı o kadar nefret birikti ki en ufak olayda herkes etkilenecek.
Bunu iknar etmiyorum, hatta katiliyorum. Zaten o tepkide soyunma odasinda herkes herkese anlatir neyin ne oldugunu . O baska.

Fakat benim hassas oldugum kisim takim geneli iste. Her seyi su an birarada tutan sey takim. Gecen senede oyleydi. Yonetimin bu hali 2 aylik olay degil 4 senelik surec. Hocanin bazi inatlari ayni sekilde. Takim sahada kazanmasa zaten basarili olamazdik bu harcamayla bizim ligde bile.

nereye salliyor donunda , takim dokuluyor.
Nereden vardin bu kaniya merak ediyorum. Corum macinda cok sanssizdir, 50 tane pozisyon harcadik, berabere kaldik. Erzurum´u parcaladik. Göztepe bu ligin iyi takimlarindan, gör bak napiyoruz.
Eyvallah Yönetim cok kötü bir transfer dönemi gecirdi ama mevcutlar - rakiplerin transferlerine ragmen - Türkiye´nin en iyi kadrosu.

Bunu iknar etmiyorum, hatta katiliyorum. Zaten o tepkide soyunma odasinda herkes herkese anlatir neyin ne oldugunu . O baska.

Fakat benim hassas oldugum kisim takim geneli iste. Her seyi su an birarada tutan sey takim. Gecen senede oyleydi. Yonetimin bu hali 2 aylik olay degil 4 senelik surec. Hocanin bazi inatlari ayni sekilde. Takim sahada kazanmasa zaten basarili olamazdik bu harcamayla bizim ligde bile.
Zaten sorun burada biz %100 şampiyonluk performansı sergilemediğimiz sezonda şampiyon olduk açık ara 4 senenin en kötü senesini geçirdik hiç yemediğimiz baskıları yedik futbol anlamında inanılmaz geriye gittik. CL'de iç sahada muhteşemdik ama deplasmanlarda bir o kadar rezildik ortası yoktu liverpool maçında 4 dakikada 3 gol yedik Allahtan ofsayt oldu da sonuncuyu saymadılar felakete doğru giderdi.

Bileğimizin hakkıyla vura vura şampiyon olduk diyemem fenerin mallığına şampiyon olduk hangi takım daha kötü yarışması yapıldı ve onlar daha kötü olduğu için zirvede kalabildik yoksa ondan önceki 3 senede olduğu gibi güçlü bir yönümüz yoktu.

Farklı bir futbol ya da farklı bir durum olsa zaten desteklemek gerek hangi şampiyonluk maçına çıktığımızda 4 yiyip rezil olmuşuz ya da sonraki maçlarda ayaklar tir tir titremiş 7 puan öndesin Trabzon deplasmanında 35 dakika tek kale rakibin oynuyor yetmiyor adam gibi pozisyonun yok.

Süreç birike birike geliyor sel gibi şu an baraj patlama noktasında her anda patlayabilir.

Zaten sorun burada biz %100 şampiyonluk performansı sergilemediğimiz sezonda şampiyon olduk açık ara 4 senenin en kötü senesini geçirdik hiç yemediğimiz baskıları yedik futbol anlamında inanılmaz geriye gittik. CL'de iç sahada muhteşemdik ama deplasmanlarda bir o kadar rezildik ortası yoktu liverpool maçında 4 dakikada 3 gol yedik Allahtan ofsayt oldu da sonuncuyu saymadılar felakete doğru giderdi.

Bileğimizin hakkıyla vura vura şampiyon olduk diyemem fenerin mallığına şampiyon olduk hangi takım daha kötü yarışması yapıldı ve onlar daha kötü olduğu için zirvede kalabildik.

Farklı bir futbol ya da farklı bir durum olsa zaten desteklemek gerek hangi şampiyonluk maçına çıktığımızda 4 yiyip rezil olmuşuz ya da sonraki maçlarda ayaklar tir tir titremiş 7 puan öndesin Trabzon deplasmanında 35 dakika tek kale rakibin oynuyor yetmiyor adam gibi pozisyonun yok.

Süreç birike birike geliyor sel gibi şu an baraj patlama noktasında her anda patlayabilir.
Gecen sene 50 kere bahsettigim benzetme tam bu iste.

Basari bizde iki ucu boklu degnek haline geldi. Guzel cl bileti vs iyi ama bu insanlar ayni mantikta is yapmaya devam ediyor "bakin dogru yapiyoruz " diye. Ustune kurullarda gik cikmiyor.

Aday cikaramayanlar, ses cikaramayanlar utansin biraz iste kulupte. Izlediler cunku oturup bu surecleri.

Gecen sene 50 kere bahsettigim benzetme tam bu iste.

Basari bizde iki ucu boklu degnek haline geldi. Guzel cl bileti vs iyi ama bu insanlar ayni mantikta is yapmaya devam ediyor "bakin dogru yapiyoruz " diye. Ustune kurullarda gik cikmiyor.

Aday cikaramayanlar, ses cikaramayanlar utansiz biraz iste kulupte. Izlediler cunku oturuo bu surecleri.
Zaten en büyük sitemim buydu tek adaylı seçime gidilmesi bu kadar rezil geçen süreçlerden sonra sırf kağıt üstünde başarılı diye gözüken başkanın devam etmesi daha tesisleri bitirmeden Aslantepe gibi bir projeye giriştik önce futbol A takım ve komple alt yapıların tesislerini oluşturup futbolcu yetiştirip ardından oradan yapabileceğimiz satışlardan sonra gelen parayı Aslantepe'ye yatırmak mantıklıydı.

Nereden vardin bu kaniya merak ediyorum. Corum macinda cok sanssizdir, 50 tane pozisyon harcadik, berabere kaldik. Erzurum´u parcaladik. Göztepe bu ligin iyi takimlarindan, gör bak napiyoruz.
Eyvallah Yönetim cok kötü bir transfer dönemi gecirdi ama mevcutlar - rakiplerin transferlerine ragmen - Türkiye´nin en iyi kadrosu.
Bu kadro 3 kulvarda nereye kadar gidecek , hazirlik maclarinda gorduk ne oynadigimizi.
Corumu da evde yeneceksin hemde 10 kisiye karsi sans mans anlamam.
Erzurum macina aldanma ligin acik ara en kotu kadrosu.

Geri
Üst Alt