- 18 Eylül 2018
- 16.458
- 12.797
- 1.598
Evet yine tarihi bir beinsport trio skandalı. Neymiş efendim, osimhenin penaltı poz. Hakem ilk anda verirse penaltıymis. Ama var müdahale ettiği için penaltı değilmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de basittitrio da var mudalesi hatali diyolar penalti icin
olm ne alaka?
Hakem sahada verse penaltı, var verdiği için değilmiş. Bunlar algı yaoiuor. Yönetim ise susuyortrio da var mudalesi hatali diyolar penalti icin
olm ne alaka?
Eli önde rakibin nasıl ofsayt oluyor.
Var neye müdahale etmeliymiş pekiHahaha trio penalti ama VAR mudahale etmemeliydi diyor hahaha
Abi nasıl penaltı verecek ele temas bile yok. Görüntü kabak gibi ortada.Kötü niyetli var olsa sanchez e penaltı verirdi
Bu yıl toplarıyla tüfekleriyle medyayla pavalı köpekleriyle saldıracaklar üstümüze. Göreceksiniz ortada olan her pozisyon aleyhimize yorumlanacak. Geçen sene sadece fragmandı. Asıl film şimdi başlıyor.Evet yine tarihi bir beinsport trio skandalı. Neymiş efendim, osimhenin penaltı poz. Hakem ilk anda verirse penaltıymis. Ama var müdahale ettiği için penaltı değilmis.
Sorunun cevabı futbol oynanan her ülkede ayni: Teknik direktorBu anlamsız panik Frankfurt, Juventus ve Liverpool deplasmanlarında da vardı. Hatta evimizde oynadığımız Antalya maçında bile bir ara panik yaptık. Şimdi soru şu bunu kim çözecek, sen mi, ben mi, hoca mı. Aynı oyuncular gününde olduğunda her takımı yenebiliyor.
Neden?Penaltı penaltı ama VAR müdahalesi bence de hatalı...