⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

bu trio zamanında yağmur damlasımı diye tabir uydurdu mabatlarıdan. bunlara kalsa bizim lehimize hiçbir şeye karışmayacak eee niye var o zaman.

Normal şartlarda VAR sadece çok net, çok somut ve tartışmasız darbelere, basmalara müdahale etsin deniyor. Öyle hafif temasla olan penaltılarda falan hakemin kararına müdahale etmesin deniyor. Bence burada darbe oldukça yumuşak...

Ha özellikle bizde standart yok bazen yumuşaklara da giriyorlar falan o başka... Ben normal dünya standardına göre yorumladım...

@Faysal Duvardelen

giphy.gif

şu göztepe'ye karşı kaleyi boşaltsan 1'den fazla gol yiyemezsin. samsun'dan sonra biz de başardık. gene kısmetliymişiz de ekstra 1 tane bulamadılar. her şeye rağmen 2. yarıda maçı hak ettik. inşallah sara'nın 10, sane'nin sağ kanat olamayacağını gördüğümüz 1 maç olmuştur diyecem de haftaya yeniden saracağımızı bildiğim için çok da umutlanmamaya gayretliyim.

Bu geçmişini sevdiğimin Deniz Çobanı eğer bu penaltı çobaniye verilseydi var karışarak fevkalade doğru bir iş yaptı, var hakemlerini tebrik ediyorum diyecekti.

İşte bunlar böyle bir orman çocuğu!

Eylül ortasına kadar böyle... her puanı toplamamız lazım... sonra açılırız inşallah... sadece şu orta sahaya oyunu ileri çıkarabilecek birisi gelsin...

Geri
Üst Alt