⚽ SL 26/27 H:3 | Galatasaray 3-2 Göztepe | MS | 29 Ağustos | beIN Sports 1

Yahu simdi kafada dusunuyorum cevap bulamiyorum

Singo SOL STOPER. E gectikten sonra nasil bir pozisyonda sag acikta dip cizgide abuk subuk bir pozisyonda buldu kendini? Valla hatirlamiyorum korner falan mi kullanmistik?

var'da elin yavur hakemi varken niyet sorgulayan ahlaksız, şerefsiz, şikeci, kobanicinin önde gidenidir. aynı şerefsizler her sene sadece mhk'ye dil uzatabilirken maçlarımızı da sadece onların hakemleri yönetsin diyecek kadar da arsız, kansız, teröristlerdir aynı zamanda.

Anlaşılan bu akşamki galibiyetimiz forumdaki bazı kuşlara epey ağır gelmiş.
Nasıl ,çok pis koyduk değil mi?
VAR’daki o.ç olmasa çok farklı bir galibiyet olacaktı.

Fenere karsi sahada turist Omer gibi dolasanlar bize karsi gotunu yirtiyor ne hikmetse..

Bosuna demiyorum buyuksen herkes seni alt etmek ister diye..

Daha iyi olacagiz arkadaslar ozellikle dk 46-65 arasi gibi..

Gecen sezon bitiminde „ okan hoca yaptigi sacma degisikliklerden ders alir seneye ayni hatalari yapmaz demistim“
Yok arkadas bu hocadan vallahide billahide olmaz. Sagir sultan gördü Singo sag stoperde bile aksarken, aldi sol stopere koydu, bu adamin verimli oldugu tek yer sag bek veya ön libero.. Eren‘i sol acik oynatma sevdasi hala ayni, sane‘ yi 10 dk sol taraffta pasifiz etti.. BAY i yedek birakmayi zaten aklindan gecirmiyo.

1788041792980.webp

Victor Osimhen inanılmaz bir giriş yaptı sezona iptal olan kafa golü usta işi ağzım açık izledim onun dışında atabilecek sadece birkaç oyuncu sayabiliriz
Leao'nun gelişiyle çok daha büyük işler yapacaktır

1-2 sene bi süper lig takimina kiralanmali. Gecen sene eyüpde oynadigi gibi full oynamali. Kumasi var gayet iyi ama toy daha
Bence gerek yok, Günaydan daha çok güven veriyor şuan ki formu 2. Kaleci olmalı. Özellikle sonlara doğru yan topa çıkıp aldığı nokta çok iyiydi. İlla kiralayacaksak, İngiltere 2. Ligi olmalı

Geri
Üst Alt