Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.011
- 28.214
- 1.933
Batrakovu ilk 11 oynatirsa sasiririm. Yine sara oynar
deriz o halde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batrakovu ilk 11 oynatirsa sasiririm. Yine sara oynar
Nhaga çöp.Bu benim ilk 11’im. Muhtemelen Okan Buruk ortada Torreira-Lemina ya da Torreira-Sara ikilisinden birini tercih edecektir.
Barış Alper’in ise yedek başlayacağını düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 332524
Batrakov 11 degil ha bir kez daha mıhlanmalısın bu aralar kodesten çikmiyon zatenSara geçen maç çok kötüydü bu yüzden kesik yiyebilir. Sane-Yunus-Barış üçlüsü başlar, dk 65 gibi Batrakov girer Sane veya Yunus yerine.

Yok yav bayiliyoruz orayi konusmaya.Bizim taraftarda ilginc sekilde İsmaile karsi biseyler var sebepsiz kiskanclikmi artik herneyse mou gibi bir adam bile ismail kadar konuşulmuyor bazen düşünüyorum ismail.bizim taraftari kızdırmayı iyi biliyor diye
Harbi miÖnümüzdeki 2 maçı da kazanırsak yine şampiyonuz mlsf
hoca Batrakov'u ilk 11 baslatirsa , isteyene nude fotomu atarim.Batrakov 11 olmazsa izlemem bu maçı
Hoca hazır geldi ligi erken başladı diyordu
Oynatmalıdır o halde
İki ekibin kalbimde buluştugu degerli müsabaka
Batrakov'u ilk 11 de gördüğüm an dm kutunda benhoca Batrakov'u ilk 11 baslatirsa , isteyene nude fotomu atarim.
Batrakov'u ilk 11 de gördüğüme dm kutunda ben
insallah 11 baslar![]()
Okan'ı azıcık tanıyorsam Sane döner ilk 11'e ve sezona çok iyi başlamış Yunus'u ortaya çekip millete sövdürür.erzurum 11i cikar gibi