SL 26/27 H:3 | Samsunspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 30 Ağustos | beIN Sports 1

Ligin seviyesi bu aga işte hocayı eleştirince millet kızıyor sonra burada, adam oğuz aydınla İrfan canla yürüyerek yendi samsunu deplasmanda. Türkiye gerçekliği olmayan bir lig 20 takımın 15 i bonservis bile harcamıyor.

Ligin seviyesi bu aga işte hocayı eleştirince millet kızıyor sonra burada, adam oğuz aydınla İrfan canla yürüyerek yendi samsunu deplasmanda. Türkiye gerçekliği olmayan bir lig 20 takımın 15 i bonservis bile harcamıyor.
keşke hocamız ismail olsa

IMG_1471.webp

Alt Kume seni cagiriyor..

Her sene ayni şeyler herkes şikayetçi değisen birsey yok:D Tr yeni yüzyili.Arabistan ligi ama coğrafi sebeplerden avrupa maçlarina çikabileni.

Şu maça çıkan kadroyu gördükten sonra maçı izleyip yorumlamaya gerek var mıydı gerçekten, PTT 1.lig takımları daha gözdağı veren bir kadroya sahip.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüksel Yıldırım: "Fenerbahçe bizden çok üstün takım, rakibimiz de değil bizim 7 sakatımız vardı. 6'sı ilk 11 oyuncusuydu."

neden satmışlar,gorunce cok şaşırdım bildigin 2.lig kadrosu gecen yıldan 3 isim filan var sanırım
takımı düşmesini göze almış sanırım
genclerbirliginden kötüler
Neden satmışlar bilemedim
Musabbayi fenere verdiler
Van Drongelen gitmiş
Muadilmanji sakat
Holse satılmış
Bir siyahi forvetleri daha vardı goztepeden oynayan oda yok
Colybally yok
Kadroları rezil fener atsa tarihi fark olurdu

maalesef bizim özürlü stoper liginde dişine tükürdüğümün vedat'ı çok iş yapacaktır. bi tek sağlığına duacıyız, kariyerini noktalayacak 1 sakatlık yaşamaz umarım.

Lukaku‘yu elestirmeye baslamislar, Vedat bunlarin as santraforu olur

Ona birsey olursa sicarlar malum Talisca da gidiyor galiba

Celil Yüksel'in etrafına 2-3 yetenekli eleman verseler iyiydi. Tek başına Kanté ve Guendouzi ile mücadele edip oyun kurmaya çalıştı. Çok kötü takım bu Samsun.

Neden satmışlar bilemedim
Musabbayi fenere verdiler
Van Drongelen gitmiş
Muadilmanji sakat
Holse satılmış
Bir siyahi forvetleri daha vardı goztepeden oynayan oda yok
Colybally yok
Kadroları rezil fener atsa tarihi fark olurdu
cok ılgınc 2 as stoperide vermişler sag bek yok
ön liberode iyi zenci vardı vermişler celil yalçın gibiler mecbur 11e girmiş
holse yok
kanat namına hiçbirşey yok altyapıdan mecbur zenci bebe almıslar
colybally ve mudılmanji harici as oyuncu yok
erzurumdan sonra en kötü kadroydu bugun gördügüm
hocalık namına birşey yok
tabi şu da var bazı anadolu takımlarını sezon bası zayıf anında yakalamak önemli
ben feneride begenmedım tempo oynayamaz mevcut takımları

Geri
Üst Alt