Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.640
- 10.260
- 2.638
Maç öncesi Fatih Terim’e pasta kesilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mumkunse pastasiz bir sezonumuz olsunMaç öncesi Fatih Terim’e pasta kesilmeli
akşam batrakov sane yunus 11 oynuyorleaonun 11 olmamasını anlarım ve kabul de ederim açıkçası ama allah aşkına batrakov görelim ya.
Cocuk 21-22 yasinda yav ikisinde de 90 oynarbatrakov sporting maçına lazım sonradan girsin maçın durumuna göre
sporting dep zor yav diri kalsın.Cocuk 21-22 yasinda yav ikisinde de 90 oynar
O bizim maçlarda Buffon oluyor. İmkansız topları çıkarıyor.Muhammed Şengezer panterleşmezse gollü maç olur
Mac yaparak osimhene saneye daha cok alismasi daha iyi.sporting dep zor yav diri kalsın.
sporting maçı zor ama tedirginlik yok nedense süpriz yapacaz gibi.Mac yaparak osimhene saneye daha cok alismasi daha iyi.
Sportingden beraberlikle cikmak da gayet ok kagit ustunde bana gore. Esas Lille deplasmani ama iki mactir 90 dk izliyorum adamlari 3 puan ihtimalli deplasman.
Cl ilk 3 maci 4 puanla gecersek muazzam derim.
Galibiyette havalara ucarim. Cunku sproting barca lille ilk 3 mactan beklentim 1-2 puan realist olarak. Ama 3+ puanda ilk 8 fantazisine girerim.sporting maçı zor ama tedirginlik yok nedense süpriz yapacaz gibi.