- 16 Haziran 2010
- 207.950
- 161.557
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocası da aynısını yapıyorduOkan yeni transfer 2 ay oynamaz diye tutturursa ne Lesley'den ne de Bithshiabu'dan verim alabiliriz.
başakşehir'den mi3-4 gollü bir galibiyet bekliyorum
Zaha'yı neredeyse 1 ay monte edemedi takıma yav.Lemina kendi isteği değil bunu elli kere anlattık. Asprilla yedekti 11 için alıp oynattığı tek adam Davinson onuda oynatmıyordu Nelson-Abdülkerim oynatıyordu.Uçaktan ineni oynatan hangi geri zekalı?
Kendi hazırlamadığı zaman güvenmiyor demek ki.
İlk seneyi geçiyorum zaten topçu yoktu oynattı geneli
İkinci sene Davinson oynattı Zaha oynattı Ziyek oynattı. Dombeleyi oynatmadı
Üçüncü sene Sara oynattı, Jelert yarım yamalak oynattı. Devre arası Lemina ve frankovski geldi oynattı, cuesta ya bile şans verdi.
4. sene Singo geldi sakatlanana kadar oynadı Uğurcan oynadı. İlkay oynadı. Devre arası Lang sakat geldi, düzeldi oynattı. Asprilla verdi şans baya leşti bana göre gelmesi hataydı.
Bu saydığım isimler haricinde gelenler düşük profil oyunculardı. Bunları oynatmadı diye kızıyorsan ben de bunları hemen oynatmadı diye mutluyum.
Öyle bir tavır var ki sanki hoca onları oynatmayıp bilerek kendi işini baltalıyor gibi konuşuluyor.
GeliyorKadroyu bekliyoruz!!
Daha kurulmadi kararsizKadroyu bekliyoruz!!