⚽ SL 26/27 H:4 | Başakşehir 2-3 Galatasaray | MS | 4 Eylül | beIN Sports 1

Osimhen ve Lemina 90 dakika oynasaydı bu maç 0-3 biterdi, Bu ikilinin çıkışı ve bu sezonun en formsuz 2 oyuncusu Abdülkerim ve Barış'ın girişi maçı çok zora soktu ama neyse ki kazanmasını bildik. Leao harika bir açılış yaptı büyük seyir zevki vaat ediyor cidden. Sara, Torreira ve Uğurcan günün iyileriydi. Batrakov da maç genelinde kalitesini gösterdi ama güçlenmesi lazım bu son vuruşları kaçırmamalı. Sporting çok zor maç bu defansif konsantrasyon eksiğiyle neler olacak hiç bilemiyorum.

Seyir zevki müthişti ama bu maçı unutmak istiyorum baya sıkıntılı bir maçtı sakatlıklar goller hakem ofsaytlar falan iğrençti

Şahane oynadık bu gün istek arzu vardı sahada sara Leao Osimhen güzel işler yaptı Batrakov biraz daha süre alırsa oda fark koyacak

Tff yi degil fakat hakemler mhk bunlari şikayet edilebilecek resmi kurum yokmu acaba uluslararası

5 kere kufurler yazip yazip sildim mac esnasinda.. Bu kadar dangalakca bir defans anlayisi olamaz..Okanda azicik akil varsa su takimi ocaga kadar idare edip acil 1 stoper aldirir.. Davinsona iyi diyoruz cunku yanindaki Apo rezalet bir herif..
Su an net olarak en iyi savunmacimiz Lemina ..Sallai de 2. ..Biri orta saha biri sag acik orjininde fikra bu kadar..
Su hucum hatti ziyan olacak diye korkuyorum

Baris forvet oynadiginda etrafindaki oyuncularin oyununuda düsürüyor. Kötü pozisyon almasiyla iyi bir top verme imkani vermiyor, topu verdigindede yanlis tercihleriyle yada top kontrolüyle içine ediyor, geç görüp is isten geçtikten sonra karar veriyor vs

Barış sağ bek oynasın daha etkili olur
Tabi sane de oynamayacak
Bir çözüm lazım Osımhen yokken

Fb taliscadan sonra guc kaybı yaşadığı icin zaten extra ittirme olacaktır ama bizim saha ici oyuna artik hoca efendi çareler bulmalı madem ortasaha alınmadı her oyuncuyu kullanmali

Ulan ofsaytta nasıl hata yapmayı beceriyorsunuz anasını satayım delirecem

Abi devirene kadar bırakmazlar bu tff mhk varken

Dikkat etmek lazım dicem de her maç böyle hakemi de yenemeyiz ki anasını satayım.
gs arayı açmasın, bein dekoder satsın bu kafada herifler. gene takarlar peşimize birini. kolay kolay puan kaybetmeyiz sakatlık olmazsa.

Gol yıyecegımız o kadar belliydi ki
Hocamız izledi ve penaltı oldu
Hala oyuncu değişikliklerinde geç kalıyoruz hep rakibin gol atmasını kırmızı görmesini vs bekliyoruz ilk hamleyi neden biz yapmıyoruz farkı biz yaratalım

Geri
Üst Alt