Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.671
- 5.058
- 1.343
Kadir sağlam !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimmiş o şerroVAR’daki şerefsizi not ettim.
Hele de kendi sisteminde inat ederse önde basıcaz diye, sonu ertuğrul gibi olur, biz de sokağa çıkamayızBu sene Erzurum maçı hariç her maçta en az 2 gol yedik. sorunun nerede olduğu belli!! ama Okan buruk ve yönetim Bunu görmezden geliyorlar defans ve orta saha evlere şenlik Avrupa maçlarında elek olacağımız %100 Garanti
Oyuna girip Apo’yu tutsa yeter.Hadi beeee bisibisibu sen de iyi çıkarsan super olacak.
O kesin fakat Jakobs un pozisyon alma ile ilgili de ciddi defoları ortaya çıktı.Yalnız bunun sebebi Jakops değil, Sane.
Yanlış adamdan çizgi çektiler sorun bu. Penaltı da penaltı değildi. Bize vermiyorlar böyle basit penaltı.Yaw ofsayt sistemi göstermedi mi, ofsaytmıs geçicez yapacak bişi yok ki zaten hakem değil var devreye girdi
Penaltı da penaltıydı bu arada yani bize olsa biz de penaltı isteriz
Hakemlik maçtan ziyade Okan hocanın maça etkileri genelde negatif oluyor
Başlayan 11 sıçarsa takım daha da sıçıyor
Tutturana kadar oynatıp gerekirse de puan kaybederiz. Apoyla bu eziyet bütün sezon çekilmezÇarşamba gününe kadar maç yok, güzelce dinleniriz. İlk 11'e monte edilmeye çalışılan iki topçu var. Leao ve Batrakov. Bir anda eklemlemek zor iskelete. Olduğunda ise çok daha güzel oynarız. Sadece Apo yerine yeni defansı risk alarak oynatmamız lazım. Tutarsa çok iyi.
E hakem hatası aleniyse yani gereği yapılsın mademYanlış adamdan çizgi çektiler sorun bu.
Yazimi değiştiriyorum. Baytar ol o zaman atlardan daha iyi anlarsinTahmin sadece bugüne kadar Osimhen sakatlanıp çıkıp haftaya hiç oynamadı
Atletik adamların kasları böyle oluyor genelde .
İnşallah birşey çıkmaz
Seni de sene sonu morartacaz stefanHerifler yürüye yürüye 10 tane gol kacirdi; son dakika bile 10 kisiden yiyorduk, seyretmedin herhalde ? Osimhen oynamazsa diye yazdim, okumadın herhalde ?
Maclar 90 dakika ayrıca, 35 dakika degil
İşte ben de bunu diyorum zaten.E hakem hatası aleniyse yani gereği yapılsın madem