Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 25.102
- 16.747
- 3.018
niye cefferinimrezil bi kadro olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye cefferinimrezil bi kadro olmuş
bekler ile orta 2li çok kabız yawniye cefferinim
Yes doğru diyorsun ama dedim ya merak ediyorum, mesela Lemina ve Lesley gibi 2 aşırı fizikli oyuncunun yan yana oynaması belki de orta alanda çok işimize yarayacak.bekler ile orta 2li çok kabız yaw
Barış'ın sakatlığı devam ederse eğer şu maçta izlemek istediğim ve gerçekten merak edeceğim ilk 11 şu olacaktır
----------------Uğurcan
Singo - Sanchez - Apokerim - Jakops
----------Lemina---Lesley U.
---Sane-------Batrakov--------Yunus
---------------Osimhen
Mitsubişi'yi yazmadım öyle daha 2 gün önce gelmiş genç stoperi ilk 11'e atmanın asla bi faydası olmaz
Leaonun oynama ihtimali (ilk 11 olarak) yuzde 5 falan.Okan isminden korktuğu adamlari yedek birakamiyor ama gencse isi zor yani leao oynar batrakov yedek olur bence
Lemina ve torreira haftada 1 mqci zor kaldiriyor vücutları ucl başlayınca okanin mac sonu bahanelerini gorelim bakalim,umarim bahanelere siginmazda taraftari dahada cildirtmaz zaten aralık ayında diyecekki ocakta ortasaha alacazLig kaç hafta önce başladı.geçen seneki kadroyla maçlara çıkıyoruz.bundan sonrada zaten bir iki değişiklik olur en fazla.Yazdıkca sövesim geliyor.
Adamlarda hiç utanma sıkılma yok ki.Bu sayede Herşeye bir şekilde cevapları oluyor..Lemina ve torreira haftada 1 mqci zor kaldiriyor vücutları ucl başlayınca okanin mac sonu bahanelerini gorelim bakalim,umarim bahanelere siginmazda taraftari dahada cildirtmaz zaten aralık ayında diyecekki ocakta ortasaha alacaz
Neden yuzde 5 ? Adam milanla kamp geçirdi hazirlik maclarinda oynadi lig maçlarında da ilk 18deydi sanirim yani okan yeni oyuncu diye oynatmaz diyorsan o olabilir onun disinda adam hazirLeaonun oynama ihtimali (ilk 11 olarak) yuzde 5 falan.
Batrakov 11 baslamali sporting macina en net provan bu mac. Sane yunus oynamali (zaten baris sakatlandi galiba kac yildir ilk defa)
Hoca yuzunden diyorum tabi yav. 2 idmanla 11 e almaz asla (45 dk belki atar sahaya belli olmaz ama ilk 11 baslamaz. Yunus iyi ve sane 2 mac kesik yedi zaten)Neden yuzde 5 ? Adam milanla kamp geçirdi hazirlik maclarinda oynadi lig maçlarında da ilk 18deydi sanirim yani okan yeni oyuncu diye oynatmaz diyorsan o olabilir onun disinda adam hazir
Harbiden endisem var he jakobs/eren yapabilir diye. Yunus ortada olur yazdigin sekil. Kafayi yerim.Ugur
Singo davi abdul eren
Cukwu sara
Yunus batra sane
Osi
OKanin yapacagi
Ugur
Singo davi abdul jakobs
Tor sara
SAne yunus eren
Osi
Lig maclarinda kadroda yoktu leao. Sakat diye geciyordu ama transfer sakatligi mi orasini bilmiyorumNeden yuzde 5 ? Adam milanla kamp geçirdi hazirlik maclarinda oynadi lig maçlarında da ilk 18deydi sanirim yani okan yeni oyuncu diye oynatmaz diyorsan o olabilir onun disinda adam hazir